Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobił mi dobrze w klubie wśród tłumu ludzi

Polecane posty

Gość gość

Poznałam na imprezie w jednym z sopockich klubów pewnego Włocha. Niesamowicie przystojny, czarne włosy, niebieskie oczy, z******ty uśmiech, do tego wysoki i elegancko ubrany , poprostu marzenie! Przysiadł sie do mnie przy barze, zapytał co pije, ile mam lat (ja 22 on okazało się że 31)zaczęliśmy gadać postawił mi jednego drinka, potem drugiego po czym zaproponował żebyśmy się przenieśli do loży bo ma wynajętą z kolegami. Jego kumple bawili się z jakimiś laskami więc mieliśmy luzik, ludzie tańczyli bardzo blisko ale nie zwracaliśmy na nich uwagi i rozmawialiśmy sobie na luzie. Po pewnym czasie kiedy czułam że jestem już lekko wstawiona niespodziewanie temat zszedł na seks. Zaczął pytać czy lubię duże, czy miałam kiedyś w sobie jakiegoś dużego penisa, czy jestem ciasna, jakie pozycje lubię itp. Ja oczywiście miałam już w czubie więc bez zażenowania opowiadałam najbardziej intymne sprawy dotyczące mojej sfery seksualnej.. Potem położyłam ręke na jego udzie i zaczęłam niby dla żartu dotykać jego krocza. Miałam na sobie spódniczkę i pończochy. Wtedy on zapytał czy mam ochotę odlecieć na chwilę. Ja na to że nie uprawiam sexu z nieznajomymi a on ze nie o seks chodzi tylko że chciałby 'zrobić mi mały prezent' bo jestem bardzo sympatyczną i seksowną dziewczyną. Nie bardzo wiedziałam o co mu chodzi ale skinęłam głową że tak (wiem jestem zj****a :D). Wtedy on przysunął się baaardzo blisko mnie, położył marynarkę na moich udach, po czym wsunął rękę pod nią i włożył mi ją w majtki. Zaczął mi robić dobrze palcami i BYŁO MI TAK CHOLERNIE DOBRZE! Nie wiem jak on to robił ale tak majstrował tymi palcami w mojej cipce że myślałam że eksploduje. Nawet minuta nie minęła a ja dostałam takich spazmów że wbiłam mu paznokcie w nogę i miałam wrażenie że eksplduje! Nigdy takiego orgazmu nie miałam, szok :o Po wszystkim wyjął palce, oblizał je i namiętnie mnie pocałował. Oczywiście nie było by nic dziwnego w tej histoii bo przecież faceci robią czasem palcówki laskom ale to działo się W KLUBIE PRZY LUDZIACH. Nikt nas nie zauważył i nie mam pojęcia jakim cudem ale tak było. Wóciłam do domu i do dzisiaj nie mogę zapomnieć o tym facecie, na samą myśl momentalnie mokro. Każdej lasce życzę faceta z takimi zdolnościami manualnymi...*.*

Gość gość
Najlepsze jest to że nie chciał nic w zamian, powiedział że 'poprostu lubi patrzeć jak kobieta dochodzi dzięki niemu' :D Ideał...

Gość gość
moj ex tez umial dobre palcowki robic. cala tajemnica jest w tym ze najlepsze wychodza jak siedzisz. jak lezysz kobieto to juz nie to samo. w kinie, w autobusie , zawsze na siedzaco najlepsze

Gość gość
a mój facet palcówki ni c***a nie umie :/ źle mi z tym

Gość gość
k*******n .

Gość gość
autorko to typowa k***a co lata za star****** ponad 30 letnimi

Gość gość
K*******n j****y.

Gość gość
Takie orgazmy byś miała tylko z mikrusem

Gość gość
Mieć takiego faceta to skarb. Szkoda ze to tylko przypadkowy.

Gość gość
Popieram autorka to k***wka i jeszcze się tym chwali na forum :D

Gość gość
jeszcze sie chwali jak jej grzebal po pissdziee

Gość gość
No niestety Pan 'Zręczne Palce' wrócił już do Włoch ale namiar do niego mam... mam nadzieję ze jak jeszcze kiedyś tu będzie to się odezwie i będzie powtórka z rozrywki :P On potrafi doprowadzić do spazmów ręką, to co dopiero gdyby użył swojego 'sprzętu' :O

Gość gość
autorko zdziro niedziewico interesuja się facetami w swoim wieku a nie star****** po 30stce

Gość gość
Przez takie k***y jak autorka i k****arzy jak ten wloch, testy DNA na ojcostwo powinny byc obowiazkowe.

Gość gość
Palcówka to nie seks więc jaki k*******n, nie przesadzajmy...

Gość gość
orgazm byś miała jakbyś trysła ale do tego nie doszło więc ten włoch jest słaby w chuj

Gość gość
polki to puszczalskie zdziry jak zobacza hiszpana czy włocha to od razu dostają orgazmów i nie wstydza sie rozmawiac o ******iu czy grzebaniu po pissdzzieee

Gość gość
włosi jednak mają ten dar do robienia dobrze :]

Gość gość
mają dar w zarażaniu głupich polek chorobami wenerycznymi

Gość gość
Ty 22 on 31? Kręcą cie starsi? Bo jemu się nie dziwie wcale, nie ma to jak młodziutka i ciasna szparka sam bym pomasował :)

Gość gość
Provo, spazmy po minucie trzymania palca w ciipce hahah, nie masz pojecia o sexie

Gość gość
jaka normalna kobieta daje sobie grzebać po pissdziiee

Gość gość
gość 23:26 w to akurat wierzę zwłaszcza po pikantnej rozmowie, kobieta potrafi być tak najarana i mokra że kilka ruchow i po sprawie :)

Gość gość
W jakim języku rozmawialiście?

Gość gość
gość dziś tak orgazm chyba pseudo orgazm który nie miła wspólnego z prawdziwym

Gość gość
Sopot i wszystko jasne :o Polska stolica k*****arzy i burdelnic

Gość gość
prowo prawiczka pewnie 40 letniego

Gość gość
Na milion procent provo. Jak mogli ludzie nie zauważyć tych spazmow? Przeciez powinnas drzec morde jak opetana. I na pewno taka dala by duupy od razu

Gość gość
autorko pójdziesz do piekła za te seksy przed ślubem i grzebanie po p******e

Gość gość
Potwierdzam, że nie ma nic lepszego niż dobra palcówka :D Jest o wiele lepsza niż nawet najlepsza mineta. A faceci którzy tego nie potrafią to muszą być jakieś totalne ofermy i niedojdy... :O Tutaj nie ma żadnej filozofii, wystarczy energicznie ocierać o górną ściankę pochwy, ot co. Każda kobieta przy tym dojdzie. W związkach w których kobieta nie dochodzi w czasie stosunku czy przy minecie, palcówka powinna być wręcz obowiązkiem faceta.