Gość ajax91 Napisano Styczeń 3, 2017 Witam Drogie Panie, postanowiłem napisać ten temat, bo nie potrafię zrozumieć swoich uczuć po rozstaniu z dziewczyną i mam nadzieję poznać Wasz punkt widzenia. Niedawno rozstałem się z dziewczyną. Byliśmy ze sobą prawie 4 miesiące, chociaż znalismy się z pracy od prawie trzech lat. Zawszę ją lubiłem, była ładna kobietą, zawsze mogłem liczyć na jej radę a ona na moją, dobrze sie dogadywaliśmy. Jednak nigdy nie patrzyłem na nią jako na przyszłą partnerkę. Po prostu dobrzy znajomi. Mieliśmy podobne poglady i zainteresowania jeżeli chodzi o podróże. Tak się złozyło, że zaczęliśmy coraz wiecej czasu spędzać razem i to nas chyba zbliżyło. Zostaliśmy parą. Niestety życie i uczucia to nie film. Ja od samego początku czułem tylko do niej przyjaźń, chociaż miałem nadzieje, że w końcu serce zabije mocniej. Niestety tak się nie stało. Gdy się widzieliśmy nie czułem motyli w brzuchu, jakoś nie było z mojej strony chemi. Nie chciałem jej oszukiwać i powiedziałem w końcu co czuję. Była zaskoczona i załamana, ale czułem, że tak powinienem był zrobić. Rozstaliśmy się. Myślałem, że wszystko wróci do normy jak dawniej. Niestety czuje się z tym źle. Duzo o niej mysle i mam watpliwości czy zrobiłem dobrze. Chciałbym cofnąć czas i wszystko zacząć od początku. Nie wiem co robić. Po prostu tęsknie za nią. I tylko nie wiem czy to tęsknota za czasem kiedy byliśmy razem, za nią czy to normalny przejściowy stan po rozstaniu. Pomóżcie i podzielcie się Waszym zdaniem, Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach