Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osob które choć raz w życiu były naprawdę zakochane

Polecane posty

Gość gość
Mężczyzna 27 lat. 3 razy byłem mocno zakochany.

Gość gość
Kobieta 32 lata bylam zakochana 1 raz prawdziwie. Od 2.5 roku juz z nim nie jestem. Dochodzilam do siebie jakies 1.5 roku. Teraz od pol roku zaczynam spotykac sue z innymi facetami bylo ich trzech i do zadnego nie poczulam kompletnie nic. Nie wiem czy sie jeszcze zakocham. Ale sie nie poddaje i szukam dalej.

Gość gość
g.13.32 ktorego bardziej kochasz?

Gość gość
40 lat zakochana byłam dwa razy raz w wieku 19 lat drugi w 33l to drugie przeszło mi po siedmiu latach.

Gość gość
Którego bardziej kocham? Odpowiadam. Z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że są to trochę inne rodzaje miłości, oparte na innych rzeczach. Tzn. męża kocham i jestem bardzo przywiązana do niego, znam go bardzo dobrze, wiąże nas również "intymność", dzieci. Tego drugiego pokochałam, znam, ale nie jestem do niego mocno przywiązana, wystarczy jak zobaczę go raz w miesiącu, nie łączy nas żadna intymność, więc tutaj działa wyobraźnia bardziej, bo nie pozwolę sobie na nic więcej. Niewiem jak byłoby nam tak naprawdę razem ( może to byłaby porażka?). Kocham ich obu bardzo, jednak z jednym jestem i nie chcę tego zmieniać. Pogodziłam się już z tym, chociaż różnie bywało.

Gość gość
Tu autorka tematu. Dzięki za super odpowiedzi :)

Gość gość
Podnoszę. Moze ktoś jeszcze cos wpisze :D