Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żanetttttt

Związek

Polecane posty

Gość żanetttttt

Hej czy dla was jest czymś dziwnym związek 16 letniej dziewczyny z 21 letnim rozsądnym chłopakiem? Co myślicie na ten temat, córka jest w tym wieku i chłopaka ma właśnie 5 lat starszego, ciągle o nim opowiada a on jest rozsądnym chłopakiem, nie jakimś pustakiem z ulicy... Proszę wypowiedzcie się Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Zyje ktos? Co myslicie o tym? Dodam ze chlopak pracuje, studiuje jesli to ma znavzenie. Pytajcie oceniajcie. Musze poznac wasze zdanie kochani

Gość gość
Up

Gość gość
Na tym etapie na związek za wcześnie, ale jeżeli się spotyka i im odpowiada to dobrze.

Gość gość
Czemu za wczesnie na zeiazek? Osobiscie duzo par znamktore w wieku Pani corki byly razem czy w zwiazku i sa do teraz a mam 24 lata.

Gość gość
Ja corce zabronilam sie z nim spotykac i chodzi nieszczesliwa od tego czasu. Nie wiem co robic ....

Gość gość
Mam 18l a mój chłopak 25. Jesteśmy od 2 lat razem. Na początku wydaje mi się że rodzice patrzyli na tą odległość wiekową z sceptycznie, natomiast po miesiącu w maksie dwóch im przeszło. Teraz to on ma lepszy kontakt z nimi niż ja. Jeździmy razem na różnego rodzaju imprezy rodzinne, nikt nie ma żadnych zastrzeżeń. Jak w jego, jak i w mojej rodzinie zostaliśmy polubieni. A mówią że różnicy wieku nie widać i jesteśmy świetnie zgrani.

Nie jest czymś dziwnym. Jeśli dziewczyna uważa, że tego chce, to znaczy, że jest wewnętrznie gotowa. Inna sprawa, to że oboje w tym wieku są pewnie niedojrzali emocjonalnie i być może się sparzą, ale nic tu nie da zabranianie wkładania ręki do ognia. Zrobisz sobie wroga ze swojego dziecka.

Gość gość
Córa też mówi że roznicy nie czuje zadnej a dogaduja sie naprawde. A ja ciagle sceptycznie do tego podchodze. Mysle i nie wiem co zrobic z tym.

Gość gość
Ma ktos moze cos do powiedzenia?

Gość gość
Up

Gość gość
Dla mnie to jest okej wiek ale moim zdaniem to bardziej wystawia chlopaka na probe czy jest szczylem czy naprawde kocha czy to jest kolejna ktora puknie i prawde mowiac wystawia go na olbrzymia probe zeby sie dogadac z rodzicami dziewczyny ktorzy np zabraniaja i ograniczaja jej kontakt z lubym. Jak im zalezy na sobie to przetrwac to moze bardzo dlugo i zrodzic sie w cos pieknego. Ale uwazam ze to lezy po obu stronach i powinni sie o postarac wzajemnie chlopak jakos przekonac do siebie a dziewczyna przedstawic rodzucom z tego co czytam to Pani corka opowiadala o nim ale nie poznala go Pani a to byloby lepsze rozwiazanie dla wszystkich i sie przekona Pani sama