Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Giszta

Czy uważacie, że Polska jest ładnym krajem? Atrakcyjnym turystycznie

Polecane posty

Gość Giszta

Zastanawia mnie to nie od dziś, nie zwiedziłem nie wiadomo ilu krajów świata, raczej w niewielu miejscach byłem , ale muszę wyrazić swoje zdanie. POLSKA JEST BRZYDKA, nie mamy nic czym moglibyśmy zadziwić turystów z zachodu. Ok, mamy fajną historię masę kościołów i zamków, ale nawet w tej kategorii przegrywamy z Francją, która ma ogromną ilość zamków i pięknych katedr. Klimat? szkoda gadać, są lata gdzie nie ma u nas ani porządnej zimy ani lata. Przez 12 miesiecy jest nijak. Góry? Nie ośmieszajmy sie, lepsza część Tatr mają Słowacy. My mamy jakies skrawki, albo góry tupu Sudety, Świętokrzyskie itp Morze? Komu moga podobać sie polskie plaże? i polskie zimne morze do którego nawet latem cieżko weiśc Polskie miasta? Warszawa stolica, ma sie nijak do Londynu, do Paryża, do Rzymu, czy Madrytu, ŻADNEGO KLIMATU, nieład. Kraków? przecież Praga jest 3 razy większa i ładniejsza Naprawdę przegrywamy w każdej ale to każdej dziedzinie. Zimą każdy wybierze Szwajcarie , Francję, Austrię, Włochy czy nawet Czechy albo Słowację, a latem no coż Włoch, Hiszpania , Korysyka. Jak bym chciał przeżyć coś ekstremalnego to bym pojechał do Amsterdamu a nie do Warszawy, (słynne burdelowe dzielnice, dostęp do narkotyków) Kulutra? mamy swoje tradycje, obrządki to prawda ale kogo to interesuje? Kogo interesuje we współczesnym świecie tradycje wigilijne. Na pewno jakieś plusy są naszego kraju, ale mało Może pewnego rodzaju dzikość, są w Polsce miejsca dzikiej przyrody, nienaruszone, może to. Może mazury ? chociaż Jeziora Fińskie czy Norweskie są ładniejsze.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować