Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutnaisamotnaa

robienie loda za kase

Polecane posty

Hej. Nie wiem od czego zacząć. Studiuję dziennie i zaczyna brakowac kasy, utrzymuję się sama, ale to już nie wystarcza. Moja znajoma "dorabia" sobie w sposób poruszony w temacie postu, za loda bierze 150zł, także za powiedzmy 30-40min roboty to całkiem fajna kasa, a ona żyje sobie całkiem na poziomie. Ja jestem wolna, moi ex byli zadowoleni z moich wrodzonych umiejętności. Co o tym myślicie? Spróbować? Lubię przygody, ale do takowych nie jestem przekonana. Czekam na wasze zdanie.

Gość gość
Parę lat temu przed ślubem też brakowało nam kasy, czynsz niski nie był, a z jednej pensji nie dało rady się utrzymać. Moja żona, wtedy jeszcze jako narzeczona od czasu do czasu też tak pieniądze przynosiła. Lodzik to nie zdrada, ale musisz kombinować tak, aby ktoś Cię nie rozpoznał, bo potem to już po Tobie

Gość gość
Jakie miasto?

Gość gość
Ty ladacznico. Zwij se to jak chcesz ale to jest zwykle k******o. :D

Gość gość
gość dziś albo kłamie albo jest największym frajerem na tej planecie. A ty najzwyczajniej w świecie zastanawiasz się czy zostać dziwką.

Gość gość
150 za loda? komu te bajki, jak za 150 można mieć diwe z roksy na godzinę

Gość gość
Jeśli masz naturę k***wki to jest to zawód dla ciebie, nawet studia nie są ci potrzebne, tylko jeden drobny szczegół... który frajer zapłaci za loda 150zł, jeśli za tą kwotę może mieć wszystko, łącznie z analem. 17-18 latki za lodzika biorą po 50-80zł :)

Gość gość
hehehe na seks nigdy byś się nie zgodziła, ale branie do ust obcego fiuta który nie wiadomo gdzie był już ci nie przeszkadza :P Baby to jednak urodzone k***y!

Tak powiedziała mi znajoma. :-) Nie mam powodów żeby jej nie wierzyć. A co do roksy, może niektórym panom zależy na normalnej dziewczynie, a nie właśnie sprzedajnej k..., która w życiu więcej penisów widziała aniżeli imion poznała?

Gość gość
Ja oddałam się za kasę z dużo starszym facetem w trójkącie z chłopakiem. Nie było obcji bez obecności chłopaka dla mojego bezpieczeństwa. Facet chciał jako pierwszy we mnie wchodzć. I tak miał był pierwszy.

Gość gość
może niektórym panom zależy na normalnej dziewczynie, a nie właśnie sprzedajnej k..., x Dziwka to d****** nie ma lepszych i gorszych... już nie dorabiaj do tego dziwnych ideologii, bo tylko się ośmieszasz. Twoje życie i twoje decyzje, rób co chcesz!

Gość gość
Normalne dziewczyny nie obciągają obcym facetom.

Gość spokospoko
Jesli to Warszawa i jestes ladna to ja jestem chetny za 150. Zalezy mi wlasnie na normalnej dziewczynie.

Gość gość
to sie nazywa po prostu k******o

Gość spokospoko
Czemu? Rozne sa sytuacje w zyciu, latwo jest krytykowac innych

Zatem co do normalności, mam pytanie. Zapewne masz psa i bardzo go lubisz i szanujesz. Przychodzą jednak takie czasy, że nie masz już co włożyć do garnka, w sklepach też nie masz żadnej żywności i został Ci ten pies. Co robisz? Jestem postawiona pod ścianą i nie widzę już innych rozwiązań. Pracować pracuję normalnie, chcę dokończyć studia, nie dużo mi już zostało, jednak wzrosły mi niektóre rachunki wraz z Nowym Rokiem, także...

Zatem co do normalności, mam pytanie. Zapewne masz psa i bardzo go lubisz i szanujesz. Przychodzą jednak takie czasy, że nie masz już co włożyć do garnka, w sklepach też nie masz żadnej żywności i został Ci ten pies. Co robisz? Jestem postawiona pod ścianą i nie widzę już innych rozwiązań. Pracować pracuję normalnie, chcę dokończyć studia, nie dużo mi już zostało, jednak wzrosły mi niektóre rachunki wraz z Nowym Rokiem, także...

Gość spokospoko
Naprawde sie nie przejmuj hejtem ludzi. Nie pochwalam co do zasady ale w tej sytuacji rozumiem i chetnie Cie wspomoge, obojgu nam bedzie milo

Gość spokospoko
No to sie niestety nie poznamy:)

Gość gość
Pchaja sie ludzie na sile do obcego miasta, wyprowadzaja sie z domu zeby udowodnic swoja doroslosc, a pozniej praca na kamerkach lub oddawanie sie za kase bo nie starcza.

Gość gość
Przychodzą jednak takie czasy, że nie masz już co włożyć do garnka, w sklepach też nie masz żadnej żywności i został Ci ten pies. Co robisz? x Sposobów na zarobienie jest mnóstwo, trzeba tylko chcieć. Dziwnym trafem zawsze to nieudacznicy i sieroty życiowe mają problemy z zarabianiem pieniędzy. Ty najzwyczajniej w świecie szukasz łatwych i dużych pieniędzy, chcesz zarobić ale się nie narobić, bo jesteś leniwa i nie masz pomysłu na życie. Chcesz się k***ić to rób to, tylko raz... konkurencję masz ogromną i 150zł za loda zapłacą ci sami frajerzy, których nawet stare k***wki nie chcą tknąć. Dwa... poprzez seks oralny również można się zarazić jakimś syfem a przy tego typu usługach musi być lodzik z połykiem. Trzy... aby mieć klientów musisz się gdzieś ogłaszać, a wtedy może odwiedzić cię konkurencja i nie będziesz miała wyjścia jak do usranej śmierci dla nich "pracować". Cztery... większość dziewczyn prostytuujących się przynajmniej raz w życiu była zgwałcona przez swojego klienta.

Gość gość
Od lodzika zawsze się zaczyna, potem zaczniesz dawać d**y, bo łatwa kasa bardzo uzależnia. Ale jeśli nic innego nie potrafisz to nie masz wyjścia, bo inaczej zdechniesz.

Pisałam, że pracuję normalnie ;) Jednak praca w korpo nie jest najbardziej płatną pracą, tym bardziej gdy studiuje się dziennie i na serio nie ma już czasu na nic innego ;)

Gość gość
no to k***a gazety roznos a nie k***ij sie

Gość gość
a czas na robienie loda będziesz miała?

Gość gość
smutnaisamotna skąd jesteś, podaj województwo chociaż ? jestem zainteresowany :)

Gość gość
Ja też tak robiłam na studiach, czasem dawałam w pupcię, bo bałam się zajść w ciążę i wszystko było ok, tylko najważniejsza dyskrecja.