Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który naród wszechczasów wg was kafeterian

Polecane posty

Gość gość

zasługuje na miano najmądrzejszego licząc od zarania czasów ,nie szukajcie w internecie bo świat nie ma pojęcia wierzę w wasze opinie choć nie wysoko oceniam wasze odpowiedzi ale kto wie kolejna szansa,ps.jeśli potraktujecie temat poważnie możecie dostać odpowiedzi na ważne pytania na miarę 1000 leci,zapraszam MAX.

Gość gość
„Polacy są najbardziej inteligentnym narodem ze wszystkich, z którymi spotkali się Niemcy podczas tej wojny w Europie… Polacy, według mojej opinii i na podstawie obserwacji i meldunków z Generalnej Guberni są jedynym narodem w Europie, który łączy w sobie wysoką inteligencję z niesłychanym sprytem (…) Polacy powinni być asymilowani do społeczności niemieckiej jako element wartościowy rasowo (…)”

Gość gość
powyższa opinia to opinia Adolfa ale nie myślcie sobie czasem że temat jaki podniosłem dotyczy Polaków choć niezmiernie mi schlebia bo czuję się Polakiem który nadal czeka na wasze odpowiedzi MAX nie Kolonko.

Gość gość
Niemcy zawsze byli narodem praktyczny, precyzyjnym, mieli dziwne pomysly, ale nie dali se w kasze dmuchac. Żydzi tez co by nie mowic narod sprytny, cwany i sie dorobili majatku i przetrwali do dzis mimo przeciwnosci.

Gość gość
Mam na myśli naród który nie znał historii Jezusa z Nazaretu a za wiarę w BOGA dali by się pokrajać a ich mądrości życiowe dziś zapomniane są na co dzień niezbitym dowodem na istnienie Boga.MAX .Konia z rzędem temu... cały ten internet w swojej ,,mądrości,,to pikuś .

Gość gość
kolejny dowód na dno