Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mylicie o takich zyczeniach od faceta?

Polecane posty

Gość gość

Na nowy rok "wszystkiego dobrego w nowym roku i takie bla bla i wielu milych chwil z ludzmi , ktorych lubisz i kochasz"- potraktowalibyscie to jako zerwanie?

Gość gość
Nie. Życzenia wysyla się do osoby, ktora coś znaczy. jezeli zyczy wszystkiego dobrego i milych chwil, z osobami ktore kocha to ma na mysli Ciebie i rodzine Twoja. Dlaczego zerwanie?

Gość gość
Pewnie myślał, że on jest tą miłą osobą którą lubisz i kochasz;)jakie to zerwanie???

Gość gość
Nie wiem, moze jestem przerwazliwiona dlatego pytam :P bo czesto lubie odczytywac znaczenie slow miedzy wierszami, tak juz mam...

Gość gość
*ma na mysli siebie i to, że spędzasz czas z bliskimi swoimi. Innymi słowy miał chyba na myśli Ciebie i siebie.

Gość gość
Znowu nasza forumowa despertka. Jakie zerwanie jak wy razem nie jestescie? Kobieto juz sie bujasz ponad 2,5 roku, a on jak sie z toba spotyka tylko na seks, tak dalej bedzie...

Gość gość
Widać że czepiasz się słówek.Jak będziesz czciała to wiele podtekstów z tego możesz z tego wyciągnąć i to skrajnie różnych.Mnie zostawiła dziewczyna, co jeszcze dzień wcześniej zapewniała o wielkim uczuciu i że nie widzi swiata poza mną!

Gość gość
Hmm byc moze siebie i mnie. Nawet Sylwestra razem nie spedzilismy choc chcielismy, ale niestety musialam zostac za granica i taki czuje troche niepokoj jak sie nam ulozy

Gość gość
12:53- moze i masz racje

Gość gość
Mnie wszyscy faceci życzą miłości, męża albo zmiany stanu cywilnego. Życzenia jak życzenia.

Gość gość
To trzeba się postarać mocniej, żeby przyszły sylwester spędzić razem.

Gość gość
No o ile to przetrwa to moze i spedzimy zobaczymy jak to sie potoczy

Gość gość
Widocznie trzeba popracowac nad więzią, na odleglosc, kiedy wiecznie bedziecie osobno jednak ona sie nie umocni. oczywiscie kiedy sie kocha dana osobe to sie o niej nie zapomina i przy kazdym spotkaniu nawet po latach tez odczuwasz nadal coś, ale to trzeba poglebiac, trzeba wiecej czasu spedzac razem, mnie czasu na domysly, wiecej razem. I nie bac sie, wyjsc ze skorupy i spedzac czas razem. Im wiecej tym lepiej.

Gość gość
Wczoraj pisalas, ze wyjechalas ze znajomymi desperatko, a dzis niby musialas ZOSTAC za granica. Wez, juz 10 temat na temat tych zyczen zalozylas. i jak mogl zerwac skoro pisalas, ze nie jestescie razem?

Gość gość
ba, malo tego to jeszcze pisalas, ze nie spedziliscie sylwestra razem, bo on cie nie zaprosil.

Gość gość
Haha, no przeciez pisalam, ze to nasza forumowa desperatka. Facet sie z nia spotyka tylko na seks o czym jej zakomunikowal na samym poczatku czyli 2,5 roku temu. Ma zone i leje na autorke, a ona zaklada zawsze nowe tematy i analizuje 15 razy kazdy jedo sms.