Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość paula1999

17 się nie uczy

Polecane posty

Gość paula1999

Witam. Za 8 miesięcy mam 18 lat, do dziś normalnie się uczyłam w szkole zawodowej i uczęszczałam na praktyki i tu pojawił się problem. Bardzo często jestem na L4, ponieważ często mam problemy zdrowotne. Na praktykach jestem 2 razy w tygodniu, gdzie niestety przesiaduję w 4-9 stopniach co sprzyja moim częstym chorobom. Wczoraj poszłam do lekarza na konsultację, szefowa chciała żebym wzięła L4, ale nie wzięłam, bo aż tak źle się nie czuje. Przyszłam na kilka godzin na praktyki, a szefowa... Zwolniła mnie, jednak dogadałam się z nią, że ja się zwolnię za porozumieniem stron. To nie jest tak, że jestem leniwa i nie chcę się uczyć. Szkoła była wybierana na szybko, bo uczyłam się na fryzjerkę, ale dostałam alergię i jedynie w handlówce było miejsce. We wrześniu przeprowadzam się do innego miasta położonego od mojej rodzinnej miejscowości ponad 150km. Przez wakacje od razu zapisuję się do liceum zaocznego, a później moja wymarzona weterynaria i może później nawet studia.. No niestety nie znajdę teraz na szybko praktyk, czy moim rodzicom w takim wypadku grożą kary materialne ? Nie chcę, aby mieli problemy, zresztą ja też nie chcę mieć, że tak powiem zabrudzonych papierów.. Do wakacji pracowałabym u mojej mamy, czy to podlega jako kształceniu do zawodu mimo, że nie będę się uczyć? Bardzo proszę o szybkie odpowiedzi, bo nikt nie udzielił mi odpowiedzi na żadnym forum :/ Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować