mandarynkaowa 0 Napisano Styczeń 4, 2017 Ostatnio zainstalowałam panele fotowoltaiczne na dachu swojej firmy i jestem bardzo zadowolona. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z panelami w budynkach mieszkalnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 4, 2017 dobra dawaj już ten swój spam, bo czekam aż będzie można zgłosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamil33s Napisano Marzec 7, 2017 W tamtym roku miałem robione ogrzewanie solarne i jak na razie sobie chwalę. Zobaczymy jak będę oceniał trwałość za jakiś czas, gwarancję mam w każdym razie dość długą. Instalacja jest w całości wyprodukowana przez Sunex. Duża firma, na pewno jak ktoś szukał info o odnawialnych źródłach energii to na nich trafił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marssss111 Napisano Kwiecień 17, 2017 Firma Sunex produkuje w Polsce systemy fotowoltaiczne, u nich może sobie sprawdź. Jestem blisko złożenia zamówienia na taką instalację właśnie tutaj i wychodzi na to, że faktycznie się dogadamy. Doradcę mam bardzo kompetentnego, w prostych słowach mi te skomplikowane instalacje objaśnił. Już mniej więcej wiem czego się spodziewać, bo wcześniej moje wyobrażenia o takich systemach były mocno inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2017 Polecam skorzystać z firmy DTSSERWIS, osobiście miałem okazje przekonać się o solidności danej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 10, 2017 W kwestii paneli fotowoltaicznych polecam zajrzeć na www.dtsserwis.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Instalację fotowoltaiczną możecie dostać w http://ekoprime.pl/nasze-rozwiazania/#fotowoltaika Brat stosował ich instalację i jest w pełni zadowolony z jakości. Oni montowali i oni zajmują się też serwisem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2018 Ja planuje zainstalować coś takiego u siebie na dachu. Słyszałam, że firma http://machaczka.pl/solary/ z Krakowa zajmuje się tym profesjonalnie. Ma ktoś może w tym względzie jakieś doświadczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joanna007 1 Napisano Styczeń 15, 2018 To ciekawa sprawa, a na dłuższą metę także duża oszczędność na energii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2018 Bardzo przekonuje mnie fakt, ze to rozwiazanie dobre dla środowiska, które dodatkowo się zwróci i z tego co czytam, to u wielu dobrze się sprawdza. Zastanawiam się nad kupnem tych paneli u viessmanna, bo znajomy poleca, Ktoś z Was je może ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2018 Ja mam i jestem bardzo zadowolona, wykonywała mi http://www.oze-biomar.pl/#txt-2col-115934 ta firma i wszystko elegancko się sprawdza. Uważam, ze warto sobie taką instalację zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kotek02 Napisano Luty 7, 2018 a ja się ciągle zastanawiam. byli u mnie chłopaki z pvprojekt, taka firma niedaleko mnie i wytłumaczyli co i jak. z jednej strony fajnie to wygląda, cena też nawet mi odpowiada tylko nie mam nikogo znajomego kto by już w to wszedł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2018 Znam firmę Ekoprime https://ekoprime.pl/ Nam właśnie oni robili instalację fotowoltaiczną i to dobra firma, profesjonalna i solidna, można im powierzyć sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lumette Napisano Październik 16, 2018 Świetna opcja moim zdaniem. Jednorazowo trzeba wprawdzie zapłacić sporo,aby sobie takie kolektory zamontować, ale zdecydowanie warto jest to zrobić nawet kosztem kredytu, który trzeba byłoby ponieść... Żywotność kolektorów to 25-30lat. A zwracają sie już po 8-9 latach. Możecie sobie kochane poczytac o tym tutaj: https://www.wibud.com.pl/fotowoltaika-w-domu-jak-przygotowac-budynek-do-produkcji-pradu Warto jest zdecydowanie zaiwnestować w kolektory, które nie tylko grzeją wode, ale również wspomagają ogrzewanie całego domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2018 Są super i to wcale nie prawda, że działają tylko jak świeci słońce. A wiecie, że one również magazynują pozyskaną energię i oddają, gdy na dworze nie ma słońca? Polecam firmę https://wojtanowicz.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 4, 2019 Myślę, żę warto wybrać firmę Solsum, która dziąła w całym kraju. U mnie instalację wykonywali pracownicy o dużej wiedzy, którzy powiedzieli jak wygląda funkcjonowanie takiego ogrzewania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konrad Napisano Październik 9, 2019 Panele fotowoltaincze dobre są z Ml System. Montaż też przebiega sprawnie, bez żadnego programu Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość romek Napisano Październik 22, 2019 Znam Ml System i mogę potwierdzić i też polecic, montaż sprawny i dokładny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc90 Napisano Grudzień 9, 2019 Jeśli chodzi o sprawdzoną firmę to mogę polecić www.tuenergia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adaaa 1 Napisano Maj 14, 2020 My montowaliśmy i na dachu hali i na budynku mieszkalnym. Całość ogarniała firma ML System i jak do tej pory jesteśmy bardzo zadowoleni. Inwestycja na lata według mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta kopiec 0 Napisano Maj 26, 2020 Oczywiście, że mam doświadczenie z zakładaniem paneli. Podobnie jak Ty założyłam taką instalację w firmie a potem u siebie w domu. Pomogła mi w tym firma Miasto Słońca spółka z.o.o. Współpraca z nimi jest bardzo komfortowa a dodatkowym atutem jest to,że działają na terenie całej Polski a nawet poza jej granicami. Zachęcam do skorzystania z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urszula P 0 Napisano Czerwiec 8, 2020 Tak jest Miasto Słońca to gwarancja jakości i niższych rachunków. Spróbuj a też nie pożałujesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina kornacka 0 Napisano Lipiec 22, 2020 Polecam jak już kilka osób przede mną firmę Miasto Słońca. To moim zdaniem jedyna firma, która jest godna zaufania. Podobnie jak ty zakładałam panele w firmie a potem chciałam zobaczyć jak to będzie z użytkiem domowym. Sprawdza się idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabrysia k 0 Napisano Sierpień 6, 2020 Są firmą bardzo kontaktową i odpowiedzialną za to co robią. Dla klienta to same korzyści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Miszczak 0 Napisano Wrzesień 21, 2020 W domu też warto założyć taką instalację. Wszystkie potrzebne informacje uzyskasz jeśli skontaktujesz się z firmą Miasto słońca są najlepsi z pośród innych firm z którymi rozmawiałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyna M 0 Napisano Październik 12, 2020 W sprawach fotowoltaiki to najlepiej skontaktować się z firmą Miasto Słońca. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina majcher 0 Napisano Listopad 20, 2020 Widzę, że ni tylko ja lubię firmę Miasto Słońca. Spełnili wszystkie moje oczekiwania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stanislaw 65 0 Napisano Grudzień 9, 2020 Oczywiście, że tak www.miastoslonca.pl , ulica Nowogrodzka31 w Warszawie. Na stronie bardzo dokładnie opisują zalety i wady takich instalacji, w jaki sposób to można założyć i w jakiej cenie. Podpowiedzą jakie rozwiązania są dla Ciebie korzystne. Pozdrawiam i powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stanislaw 65 0 Napisano Grudzień 9, 2020 Oczywiście, że tak www.miastoslonca.pl , ulica Nowogrodzka31 w Warszawie. Na stronie bardzo dokładnie opisują zalety i wady takich instalacji, w jaki sposób to można założyć i w jakiej cenie. Podpowiedzą jakie rozwiązania są dla Ciebie korzystne. Pozdrawiam i powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia Niedziela 0 Napisano Styczeń 26, 2021 Oczywiście, że najlepsi. Znam tę firmę od podszewki, ponieważ najpierw tam pracowałam, a później zdecydowałam się na założenie paneli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach