Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie faceta, bardzo dziwne

Polecane posty

Gość gość

Dawno temu podobałam się facetowi. Byłam dziewczyna jego kolegi, zakochal sie ponoc od pierwszego wejrzenia, ale dowiedzialam sie o tym później. Kiedy zerwałam z jego kolegą, on mi to wyznał. Ale jeszcze w czasach kiedy miałam chłopaka, on zachowywał się nienaturalnie pod względem zazdrości, potrafił zrobić mi awanture, że rozmawiam z jakimś facetem, że usmiecham się do kogoś. Przyglądał mi się, badał każdy cm mojej sylwetki i kiedy go na tym łapałam to peszył się. Dopiero kiedy mi to wyznał zrozumiałam, że się we mnie zakochał. reagował tak intensywnie na mnie, że kiedyś przy nim usiadłam, a na jego spodniach zrobiła się wielka plama. Ale nie o tym miało być. Chodzi o to, że ma teraz piękną ciemnowłosa żonę i ta żona wrzuca zdjęcie do netu, gdzie lezy w seksownej pozycji oraz ma odsłonięte ramiona aż do biustu, wszyscy to komentują jak pieknie wygląda i potwierdzam naprawdę pieknie i kusząco, ale moje pytanie brzmi: zonie na to pozwala, a mnie nie pozwalał pozorzmawiać z kimś 2 minuty? Dlaczego żonie na to pozwala, a mnie nie pozwalał i konczyło się to awanturą?

Gość gość
bo byl mlody i glupi.