Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie dlaczego Polki wola arabow? Dlatego!

Polecane posty

Gość gość

Polscy faceci sa beznadziejni... nie podrywaja, nie adoruja, nie komplementuja, maja niskie poczucie wlasnej wartosci, brakuje im pewnosci siebie, sa mizoginami, sa aspoleczni, ubieraja sie bez wyrazu (dres bluza z kapturem i ogolony leb), smierdza, nie rozwijaja sie, pracuja za grosze itd. Wiem bo sam taki jestem i gdybym byl kobieta to w zyciu bym siebie nie wybral!

Gość gość
Ja mam jeszcze problem z odczuwaniem chemii do kobiet, a na sile nic nie chce...

Gość gość
Ble, ble, ble... Ujadanie brzydkiej karyny.

Gość gość
14:44 jestem facetem i tez nie mam powodzenia... znaczy jakies tam mam, ale do zadnej nie czuje chemii wiec nic z tego.

Gość gość
Idź poskakać na dopiero co wyjętym z kozy patyku, frustratko

Gość gość
A sama fizyka i ruchy posuwisto-zwrotne nie wystarcza?

Gość gość
wiecie, że w Azji i Afryce, związki są aranżowane? To jest INTERES, nie robi sie to z miłości, jak w Europie, tylko dla korzyści! Jak jesteście trochę kumate do zobaczcie w necie wyznania arabów, dlaczego to robią i do czego jest im to potrzebne! Rolują was gorzej, niże najgorszy śmieć, jesteście tylko dla pieniedzy, wizy, paszportu, załatwienia różnych spraw, seksu, rodzenia dzieci i służenia swemu panu i władcy jako szmaty, a i tak po ciężkich pobiciach wylatujecie na śmietniku, bo arabus potrzebuje młodszej, najlepiej "porządnej" arabki.

Gość gość
15:37 nie zmienia to faktu, ze i tak do zadnej nie czuje chemii, a na sile sie wiazal nie bede.