Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada120

Nazwał mnie dziwką

Polecane posty

Gość Ada120

Poklocilam się z chłopakiem. Standardowo złości wymiana zdań i tak dalej chwila spokoju a on do mnie 'd****a`.... No zamurowalo mnie. Napisał mi że spakuje moje rzeczy i mi przyniesie. Nie wiem co mam o tym sądzic. Niby zerwał a pewnie będzie chciał wrócić co mam robic?!

Gość gość
spoliczkuj go

Gość gość
Przestań być dziwką. Może jesteś mentalną dziwką.

Gość Ada120
Nie nie jestem dziwką, w życiu nie dałam mu powodów żeby był zazdrosny czy żeby mnie tak nazywał nigdy go nie uderzyłam a on tak pp prostu do mnie DZI*WKA. Nie wiem jak sobie poradzić z tym rozstaniem :/ w końcu to człowiek którego kochałam a jutro mielibyśmy rocznicę dlatego boli bardziej

Gość gość
Rzeczy bym sama spakowala i od niego odebrala a na koniec ,pocalowala go w gola d**e! i juz nigdy do niego nie wrocila, bylo trzeba nie robic z siebie taniej dzi/w/ki. Z kad taka pewnosc w tobie ze bedzie chcial do ciebie wrocic co? dwa razy do tej samej rzeki sie nie wraca i jezeli nie bylo miedzy wami dobrej wiezi emocjonalnej, to zawsze cie bedzie mial za dzi/wk/e.

Gość gość
14;54 Mieszkalas z nim to i sie bzykalas co noc z nim .Wiec w jego oczach jak mu dawalas jestes DZ/I/WKA i tyle a teraz mial powod przy klotni ,tak cie nazwac. Pozatym facet ktory tak nazywa kobiete jest dla mnie frajerem, bo przeciez nie stoisz na ulicy za kase.

Gość gość
14;54 Jestes dzi/wka mial z tobą darmowy seksik. Co teraz na zgodę tez mu sie nadstawisz ,ja bym mu powiedziała osraj się !

Gość gość
Dałaś mu piz.y to jesteś dziwką

Gość gość
Tyle masz pozytku ze swojego misia i seksu .Przy klotni potem to wykorzystal i cie zgasil. Jeszcze ci powinien powiedziec fora ze dwora .Przeciez to jego dom a ty tam bylas do sprzatania i dawania d**y, bo nawet slubu z toba nie mial .Wiec na co liczysz ,dziecino?

Gość Ada120
Dziecino hahaa nie mieszkałam z nim czasem tam spałam więc miałam tam kilka swoich rzeczy. Nie ma to jak niezłe prowo i wyzywanie się

Gość Ada120
A ze będzie chciał wrócić to wiem stąd że zawsze potem przepraszal i chcial wrócić

Gość gość
Spalas tam u niego codziennie i codzienie sie bzykalas i jestes j******a, tak jak twoj temat, nazwal mnie d***** lecz sie!Dobrze ci zrobil a rzeczy powinien do rowu wyrzucic ci.

Gość gość
Tym razem nie wroci do ciebie ,za ostre slowa skierowal ma w/yj****e na twoja p**de i twoje ciuchy! Zal sie dalej i placz...

Gość Ada120
Nie zamierzam płakać po takim pajacu tak samo dlatego że ktoś się tutaj wyzywa haha

Gość gość
15;23 Taa odrazu prowo, taa jasne bo prawde ci napisalam .Nasycil sie twoj men, twoja c/ipa .Woli isc do burdelu zaplacic ,niz uzerac sie z toba!Miej zal do siebie i zakladaj kolejny temat, facet spakowal mi moje rzeczy dz/iwko!

Gość gość
Boze widzisz a nie grzmisz .Nie zamierzasz plakac ,to po h/uj zakladasz taki temat, pasztecie.