Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjjajaja

Po poronieniu

Polecane posty

Gość gośćjjajaja

Witam, 6 miesięcy temu poroniłam puste jajo płodowe, przed tym czasem przed okresem zawsze bolały mnie piersi, po poronieniu aż do teraz nie. Od paru dni odczuwam ociężałość i ból, do miesiączki pozostało jeszcze 7 dni. Czy to oznaki, że już się zbliża, czy raczej możliwość ciąży ?

Gość gośćjajj
uppp

Gość gość
moze i ciaza, ja bardzo wczesnie czulam, ze cos sie dzieje, duzo przed terminem @ kup dobry test :)

Gość gośćjaajja
Przy poprzedniej ciąży test pokazał dwie kreski dopiero w dniu spodziewanej miesiączki, więc muszę jeszcze trochę poczekać. ; /

Gość gość
Pozostało Ci wróżenie z fusów.

Gość gośćjajaja
upp czy jest ktos po poronieniu i po tak dlugim czasie mial taka sytuacje jak ja kiedy organizm wracal do normy ? czy 6 mies to za daleka odleglosc od tego wydarzenia ?

Gość gośćja
uppppppp

Gość gość
Dziewczyny ja nie wiem jak wy mozecie obserwowac swoje cialo i domyslac sie czy to ciaza czy okres. U mnie nigdy nic sie nie dzieje, zadnych objawow co skutkowalo tym ze o ciazy dowiedzialam sie przez przypadek. 28 dni po spodziewanej miesiaczce

Gość gość
Cześć :) Mam nadzieje, ze Twoje obajwy faktycznie wskazuja ciazę :) U mnie niestety 2 poronienia i dopiero teraz po badaniach wykryli mi trombofilie, ktora się do tego przyczyniła. Stosuję już leczenie, więc mam nadzieję, ze tą ciążę donoszę szczęśliwie :)