Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Kochankiem...

Polecane posty

Gość gość

Jestem Kochankiem o 15 lat starszej Kobiety : Ona czasem powtarza, że kocha mnie, chociaż jest mężatką i Rzadko ma okazję widywać mnie A ja myślę, że to seks i nic ponad to Jest totalnie zboczona, to tyle I nie kończy się to żadną dłuższą relacją choć Mam wątpliwości przez chwilę, zwłaszcza, gdy odwiedza mnie z koleżanką Wiem, że wszystko byłoby proste, gdybym kochał ją, ale tak nie jest Myślę o tym, kiedy zrywam podwiązkę z jej uda i wiążę jej ręce w przegubach Lubi to i wcale nie chce dostrzec, że raczej się z nią nie zestarzeję Mówi mi, żebym zrobił to mocniej i udał, że k***a nic się nie dzieje Nie mam wątpliwości, że nie chcę w tym tkwić i chciałbym skończyć to dziś i Mam nadzieję, że wie, że to zbyt uzależniające i że w końcu czas iść gdzieś W swoją stronę i zapomnieć, ale gubię się gdy, myślę o niej dziś....

Gość gość
głupi jesteś że myślisz że ona chce się z tobą zestarzeć ona woli męża a ma ciebie bo pewnie jej stary jej nie chce wiązać albo jest oblechem tak czy siak ona z tobą nigdy nie będzie na poważnie jesteś tylko rozrywką weź z nią zerwij i poszukaj sobie żony

Gość gość
Autorze posuwasz KVRWE i szczycisz się tym? :o

Gość gość
Wcale tak nie myślę! czytaj ze zrozumieniem... To ja myślę, że to tylko seks dla mnie i nic więcej, nie kocham Jej.

Gość gość
"Lubi to i wcale nie chce dostrzec, że raczej się z nią nie zestarzeję" x "Mam nadzieję, że wie, że to zbyt uzależniające i że w końcu czas iść gdzieś W swoją stronę i zapomnieć, ale gubię się gdy, myślę o niej dziś" x x x kochasz ją ale nie chcesz to przyznać jak to facet nie chcesz uchodzić za wykorzystanego ale tak jest zerwij i zapomnij o niej

Gość gość
Zwykły seks... Nie robię sobie nic z tym, no ale zdarza mi się faktycznie o Niej myśleć... Jest mega atrakcyjna! Na prawdę i to bez przesadności.

Gość gość
no właśnie myślisz i przeżywasz jak smród gówno piszesz o tym na forum gryzie cię to no niestety to miłość jest

Gość gość
Jesteś Kobietą? Ile masz lat, jeśli mogę spytać? Skąd masz w tym takie doświadczenie? , nie zrozum mnie żle, ale dobrze piszesz.!

Gość gość
ludzie są zbyt przewidywalni i robią te same błędy w dodatku sami na siebie sprowadzają ból oraz problemy dlatego was podbijemy ziemia będzie nasza :D jestem reptilianinem a wy skończycie w kosmicznym zoo tak czy siak ludzie to typowy materiał na niewolników :classic_cool:

Gość gość
Nie mam pytań :D