Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka jest brzydka

Polecane posty

Gość gość

Jestem pewnie okropną matką, nienawidzę się za to, ale uważam, że moje dziecko jest brzydkie. Ma 2 latka i trudno w jej przedziale wiekowym dopatrzeć się wśród dzieci znajomych i w całej okolicy tak brzydkiej dziewczynki. Ma małe, szeroko rozstawione oczy, ogromny, kartoflasty nos i rzadkie, jasnorude włosy. To dziwne, bo zarówno ja jak i mąż jesteśmy atrakcyjni, nie wiem po kim mała odziedziczyła tę przaśną urodę. Martwię się o jej przyszłość, wiadomo, że ładni mają lepiej w zyciu. Żal mi na nią patrzeć, bo wiem, że z taką twarzą będzie mieć problemy ze znalezieniem pracy i męża. Zaczęłam w tajemnicy przed mężem odkładać pieniądze na operację plastyczną dla niej. Ma ktoś z was podobną sytuację? Jak zaakceptować taki stan rzeczy i pomóc dziecku normalnie funkcjonować?

Gość gość
Zazwyczaj z brzydkich dzieci wyrastają piękni dorośli . Kiedyś będzie się Pani sama dziwić jak piękną ma córkę!!. Proszę obejrzeć zdjęcia ,jak wyglądali dorośli będąc dziećmi. Czasem aż trudno uwierzyć,że tak mogli się zmienić.:))

Gość gość
Istnieje jeszcze szansa (nikła, ale zawsze), że z tego wyrośnie, ale bardzo wątpię. Wyrosnąć to mogą umiarkowanie brzydkie dzieci, ale nie takie zupełnie okropne. W niej jest chyba tylko ładny kolor oczu - ma zielone, po mnie. Jak wy sobie radzicie w podobnej sytuacji?

Gość gość
Może to nie Wasze dziecko?

Gość gość
gość dziś 17:50 Dziękuję za miłe słowa! Faktycznie wielu atrakcyjnych dorosłych we wczesnym dzieciństwie było raczej nijakich. Może rzeczywiście z tego wyrośnie. Nie wymagam od niej bycia oszołamiającą pięknością, ale chciałabym, żeby była chociaż przeciętna z twarzy, żeby nie śmiali się z niej w szkole.

Gość gość
Za wcześnie się martwić o urodę jeżeli dziecko jest jeszcze takie małe. Możliwe że wyrośnie. Nie wszyscy piękni dzisiaj byli ładnymi dziećmi. I odwrotnie z pięknych dzieci wyrastały przeciętne lub brzydkie osoby.

Gość gość
Dzieci się bardzo zmieniają. Włosy jeszcze się zagęszczą, rysy też nabiorą proporcji. Operacja miałaby sens np. w przypadku bardzo odstających uszu. Ale kasę zawsze można odkładać :) Najwyżej będzie na studia ;)

Gość gość
gość dziś 17:53 Ha ha, bardzo śmieszne. Chyba bym nie zapomniała rodzenia własnego dziecka. Męża też nie zdradzam. Nie podmienili jej w szpitalu, bo pamiętam jak mi ją podali pierwszy raz, od razu zobaczyłam ten wielgachny nos. Geny czasem przeskakują z poprzednich pokoleń, ale do moich rodziców podobna nie jest, do matki męża też raczej nie. Pozostaje jeszcze trop ojca męża, nigdy go nie poznał, bo zostawił go jak nie miał jeszcze pierwszych urodzin.

Gość gość
To jest prowo dziecko a tym bardziej noworodek nigdy nie ma dużego nosa,

Gość gość
Daj jej zdjęcie inaczej to provo

Gość gość
jak będzie sympatyczna i kobieca to znajdzie sobie kawalera

Gość gość
jak brzydka to przynajmniej nie zostanie koorfą, a to już duży plus :)

Gość gość
a jaką operację chcesz jej zafudować? Łamanie czaszki żeby zbliżyć oczy? Zobacz kto w rodzinie ma szeroki nos i będziesz wiedzieć jaki będzie miała córka. Możliwe, że jak nos jej urośnie to proporcje twarzy się wyrównają. większość dwulatków jest paskudnych i to nic nowego. a rude włosy to zaleta

Gość gość
Zabij ją.