Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna mamusia ma do mnie pretensje o pieniadze

Polecane posty

Gość gość

ze jest jej za malo bo byly nie placi na dzieci i mysli, ze ja bede dawal jej pieniadze za niego bo uwaza ze skoro z nia jestem to moim obowiazkiem powinno byc dokladanie sie do wydatkow rodzinnych, a jak ja zaczynam mowic ze ja tez mam wydatki, ze mam auto na utrzymaniu, ze chce wziac kredyt na lepsze auto i chcialbym zeby mi pomogla w splacie kredytu to mowi, ze to nie jej auto i nie jej sprawa. skad sie tacy ludzie biora, najpierw biora obowiazki a pozniej szukaja kogos kto bedzie ponosil odpowiedzialnosc za ich czyny

Gość gość
No kobieta zle wybiery,ex do dooopy,a ty sknera i kutwa. Wiedziales,ze kobieta jest z przychowkiem ,wiec czego oczekiwales? Ze bedziesz zmienial samochody na nowsze, a ona bedzie miala problem dzieciom buty kupic? Trzeba bylo panne bezdzietna wybrac i byloby byc moze bez problemu.Moze bo kobiety SA interesowne i sknerusy sa do spalenia. @E

Gość gość
To ile to zarabiasz że prosisz sie o pieniądze żeby auto na raty kupić. Spotkała dziada i teraz jojczysz. Związek to związek, wszystko razem, a nie wieczna wyliczanka co, komu i za ile. Albo jesteś jeszcze młody gówniarz, albo jakiś niedorobiony

Gość gość
to po co z nią jesteś? dla korzyści seksualnych?

Gość gość
Jesteś z kobietą tylko po to żeby ci gotowala i sie nadstawiała? Nieżle to sobie wykombinowałeś. Głupia, że jeszcze ci nie zasadzila głebokiego kopa.

Gość gość
Naprawdę półinteligent jesteś. Weżmiesz kredyt na auto, a ona ma ci pomóc go splacić???Samotna kobieta z dziećmi ma spłacać twój kredyt? Pewne prowo. Nie wierzę, że są takie po/je/bki.

Gość gość
Przepędź babę póki czas bo ona chce na tobie pasożytować. Niech sama dba o dzieciara i niech płaci swoje zobowiązania. Co ci z takiej baby za którą trzeba płacić?

Gość gość
utrzymywac jej dziecka absolutnie nie powinienes. Od tego są rodzice. I mowie to jako kobieta ;-)

Gość gość
no do wydatków rodzinnych sie powinienes dokładac, w koncu daje ci dupy to coś powinna z tego mieć bo na razie to tylko ty masz korzysći

Gość gość
na auto mnie stac ale jak ja jej popuszcze to ona bedzie ciagnela odemnie kase bo od tatusia dzieci nie dostaje dlatego moge mowic ze skoro ona chce aby wydatki byly wspolne a ona ma tych wydatkow wiecej niz ja to ja moge sobie tych wydatkow dolozyc poprzez kupno auta na raty bo za gotowke to bedzie jednorazowy wydatek a na raty bedzie rozciagniety w czasie, nie chce miec swoich dzieci to wzialem sobie taka z dziecmi bo bezdzietna zawsze bedzie chciala a pozniej wiadomo ze sie rozleniwi i bedzie to samo co mam z ta co teraz jestem

Gość gość
dokladac to powiniennem sie tyle ile by to nas wynioslo jako para bez dzieci a reszge to niech oda sobie wyegzekwuje od ex-a a jak jej nie chce dawac to moze dokladac ze swojej kieszeni nie z mojej i tyle. bo jak ja wezme sobie jakies dlugoterminowe wydatki to ona na pewno nie bedzie ich akceptowac i powie ze skoro sobie wzialem jakies zobowiazanie finansowe to powinienem sam sie o to martwic o to chodzi, po czescio finanse ale w wiekszosci o to, ze ona jakby mogla to by siedziala w domu a ja zebym z********al i odbieral sobie a dawal jej i jej dziecku bo ja mam a ona nie ma

Gość gość
to ja powinienem jej robic awantury o pieniadze co nie dostaje od tatusia bo nam brakuje a jak nie to niech sie ruszy do roboty ale nie, bo ona taka zmeczona jest zajmowaniem sie dziecmi i jesacze do mnie pretensje ze jej nie pomagam w domu, jak ona caly daien lezy i nic nie robi dopiero za robote sie bierze jak wroce z pracy

Gość gość
Zajrzyj do zeszytu Niedługo znów szkoła

Gość gość
a co autor ma placic za to ze nadstawia bolca a kobieta ma przyjemnosc?

Gość gość
jakiego zeszytu? zawsze bylem dla kobiet niewygodny bo nie mogly mnie zmanipulowac abym robil tak jak one chca, nawet te ich sztuczki nie dzialaly ta teraz tez wydawalo mi sie, ze jest inna ale sie dobrze kryla a teraz wychodzi o co tak naprawde chodzilo

Gość gość
jak samotna mamusia to dostaje kase z 500+ i pomoc z mopsu. Nie każda bezdzietna będzie chciała dzieci. Więc jeśli nie chcesz utrzymywac dzieci to lepiej zebys sie zwiazał z taką. Na razie to twoj zwiazek to suche kalkulacje po twojej stronie :/

Gość gość
autorze powiedz jej ze masz alimenty na dwojke dzieci a poprzedniego zwiazku zobaczysz jak sie szybko rozstaniecie bo ona nie bedzie widziala przyszlosci

Gość gość
chyba autorze cos ci sie pomylilo,wpadles w nie w ten wymiar co trzeba,parametry ustaw bo chrzanisz jak poparzony

Gość gość
autorze kipi od ciebie miłością do twej kobiety... tylko pozazdrościć. Przelicz sobie jeszcze wydatki i kup osobną lodówkę, wszystko na pół :)

Gość gość
skoro ona robi na pol etatu i dostaje pomoc od panstwa to ja tez moge zarabiac tyle samo ale to tez bedzie jej za malo

Gość gość
tak samo ja kocham jak ona mnie, ona mnie kocha przez pryzmat pieniedzy i szczescia swojego i swoich dzieci to ja ja kocham tak samo

Gość gość
Jasne, pan niebieski ptak poruchał i zostawił ale wydatki masz ponosić ty?Nie twoje dzieci nie twoja sprawa. Kto miał przyjemność(seks) ten ma teraz obowiązki(alimenty). Ty jesteś czysty. Frajera szuka jak nic.

Gość gość
juz byl ten temat tylko inny tytuł

Gość gość
Prostaczek dorwał się do kompa.

Gość gość
Zostaw ją,zerwij znajomosc.wtedy ona sama bedzie sobie dokladac do swojej rodziny.znajdz sobie inna kobiete.mlodsza bez dzieciaka z ciasniutka dziurka.

Gość gość
jezeli autor ma zarabia okolo 2000 zl i m wydatki miesiecznie okolo 1500, to co miesiac odklada po okolo 500 na wakacje, naprawe auta lub jego pozniejsza wymiane na nowsze a jesli jego kobieta ma 1500 zl i powinna dostawac 500 alimentow to dlaczego autor ma swoje 500 oddawac kobiecie bo nie dostaje alimentow? wychodzi na to ze on ma sponsorowac albo ja albo tatusia jej dzieci

Gość gość
w pracy tez sie dzielicie po rowno? jak ktos robi mniej i zarabia mniej to oddajecie mu czesc swojej wyplaty aby wyplaty byly rowne albo bo ktos ma wieksze wydatki i potrzeby?

Gość gość
czy ona będzie dopisana do auta jako współwłaściciel? skoro chcesz żeby też spłacała - to powinieneś ją dopisać, prawda?

Gość gość
a czy dzieci beda dopisane jako biologiczne nowego partnera?

Gość gość
przeciez to beda wspolne wydatki jego na auto i jej na jej dzieci, on zadowolony bo placi swoje 500 na auto i ona zadowolona bo placi swoje 500 z alimentow co ich nie dostaje na swoje dzieci, obydwoje wydaja po 500 i wszyscy sa zadowoleni powinni byc bo kobietom jest zawsze malo