Gość gość Napisano Styczeń 4, 2017 Witam, odkad sie urodzilam mama muwila mi ze mam alergie I problemy ze skora jednak nigdy nikt nie wiedzial nic konkrenego. Czesto mialam wysypke na palcach u ręki I tych zgięciach równoległych do łokci :") w koncu poszlam z mama do lekarza I zlecil zrobic testy na alergie jednak wyszly pozytywnie I wszystko bylo ok. Ostatnio moja wysypka sie nasilila w okolicach powiek I bylam zmuszona pojsc do dermatologa tam pani powiedziala ze mam atopowe zapalenie skóry przepisala tabletki I polecila krem do twarzy jakies mascia na powieki I by twarz myc jakims emolientem wszystko juz mam zakupione ale chcem zapytac czy jest potrzebna jeszcze jakas dodatkowa pielegnacja do mojej skóry I jakie kremy I kosmetyki polecacie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elka89891 1 Napisano Styczeń 31, 2024 w skin79 widziałam pełno takich kosmetyków, słyszałam, że są świetnej jakości!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
driver.ania 0 Napisano Kwiecień 22, 2024 Koniecznie zaopatrz się w konopną maść dr. Retter 24%, ale upewnij się, że posiada ona hologram na tubce, co świadczy o oryginalnej recepturze. Ostatnio zamawiałam ją dla męża w Konopnej Farmacji w Poznaniu, ale ostatnio widziałam ją również w Hebe. To super skuteczny produkt - polecam go, podobnie jak naturalne produkty, takie jak olej konopny i olej z drzewa herbacianego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach