Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uderzyłem dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam pewien problem, otóż kilka dni temu szłem sobie ulicą to było gdzieś tak po 23:00 i szła przedemna pewna gr dziewczyn które wyglądały jak sex bomby gdzieś 17/18 lat gdy przechodziłem obok nich zaczęły się ze mnie śmiać z mojego wyglądu około 2 lat temu miałem wypadek w wyniku którego popatrzyłem sobie twarz zostały mi straszne blizny przed wypadkiem miałem normalna twarz ze wszystkimi w SQL się kumplowalem dziewczyny zawsze lubily moje towarzystwo a teraz wszyscy traktują mnie jak tredowatego wracając do owych dziewczyn z ulicy gdy mnie zaczęły obrażać nie wytrzymałem i Uderzyłem jedną tak, że wybiłem jej dwa zęby i uszkodzilem szczękę emocje sięgnęły zenitu nigdy nie Uderzyłem w życiu żadnej dziewczyny strasznie się tego wstydzę odwiedziłem ja w szpitalu by ją przeprosić lecz ona nie chce mnie znać i ostatnio ledwo udało mi się uciec z osiedla przed pięcioma typami mieli kasety i noże od miesiąca nie chodzę do szkoły boje się o swoje życie podejrzewam że to koledzy tej dziewczyny co ja mam teraz zrobić w takiej sytuacji pomocy

Gość gość
Przedewszystkim źle zrobiłeś że się ujawniłeś. Trzasnąłeś ją ? OK. Trzeba było iść dalej, nic nie mówić, i nie wracać do tematu. Teraz to możesz mieć albo sprawę na Policji o pobicie, albo koledzy tej laski cię skatują gdzieś na blokowisku.

Gość gość
Pobiłeś dziewczynę, więc jej koledzy muszą pobić Ciebie. Ciesz się, że jej ojciec Cię nie ściga. Wyjdź z domu człowieku i tak kiedyś dostaniesz porządnie po pysku za takie zachowanie. Sama bym Cię z przyjemnością zdzieliła :)

Gość gość
Przeprowadz się i nie martw się :)

Gość gość
przede wszystkim to prowokacja...a jak nie to mam nadzieję, ze cię złapią - jak nie policja to koledzy tej dziewczyny

Gość gość
jest opcja jeszcze przeprowadzki do innego miasta tak zrobię matka też się boi że mi coś zrobią

Gość gość
Bardzo dobrze zrobiłeś! Nie przejmuj się tym. Poważnie!

Gość gość
To nie moja wina że mam poparzona twarz a jakby ta łaska była mądra to by się nie śmiała bo to chyba widać że mam poparzona skórę twarzy w sumie to nawet teraz nie żałuję że jej wyjebalem przeprowadze się i tyle.tylko nie nad ranem tak o 3:00 w nocy wyjadę

Gość gość
prowokacja albo facet jest nienormalny (kto normalny pisze SQL?)

Gość gość
Szczerze? Dobrze zrobiłeś. Dziewczyny sie nieraz proszą o wpiertol. Mam normalna twarz a grupka dziewczyn przy dworcu miała ze mnie bekę. Wiec wylałam prowodyrce wrząca zupę na biały płasz i szyje. Darła sie. To jej powiedziałam, ze kurffa sie nauczy szanować ludzi. I odeszłam.

Gość gość
Pozwij ja o zlecanie na ciebie zabojstwa czy pobicia a oni pojda za wspoludzial i tyle aha i jesze dopisz do tego grozby itp.

Gość gość
NO Dobra ale to w sumie ja ją p*****lnolem pierwszy xd

Gość gość
Gościu napisał na początku "kilka dni temu szłem ulicą..." a dalej "od miesiąca nie chodzę do szkoły, bo boję się o życie" Jak już kłamać to z sensem.

Gość gość
jakie kłamstwo przejezyczylem się to przez to że jestem zestrachany

Gość gość
zastrachany gibomuzgu idź już spać

Gość gość
to byla twoja normalna reakcja, ja tez dalem w morde jednej, potem tylko przeżywa sie niepotrzebne współczucie, my mezczyzni tak mamy

Gość gość
Zasrani damscy bokserzy