Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maarcinnnn

Moja dziewczyna mnie zdradziła ! co zrobić

Polecane posty

Gość Maarcinnnn

Wczoraj przyłapałem moją dziewczynę jak robiła dobrze stopami mojemu przyjacielowi ... !!! Myślicie że to też zdrada?? strasznie mnie przepraszała. sam nie wiem .. oczywiście przyjaciela już nie mam ale co z dziewczyną ja ją kochałem ..

Gość gość
stopami masakra :O :O

Gość Maarcinnn
no sam nie wiem. on ciągle gadał jak to lubi stopy. myślałem że żartuje... miał tylko Ją odwieźć do domu..

Gość gość
Ja bym kopnol ja w dupe bez gadania

Gość gość
ochajtaj się z nią będziesz ją brał z kumplami na dwa baty

Gość gość
Jeśli sam nie jesteś fetyszystą stóp, to się nie liczy :P Nie przesadzaj, przecież nie uprawiał z nim seksu.

Gość gość
Odstąp ją kumplowi - nadają na tych samych falach chyba. Jak Ci się zachce to sobie ją też bzykniesz skoro Cie kocha ;) i będziecie kwita. A Ty sobie lepszą znajdziesz. Dawać szczęście innym to też przyjemność :)

Gość gość
dzis stopami a jutro d**y da olej szmate

Gość Maarcinnnn
ku..wa ponoć prosił ją żeby cały dzień chodziła bez skarpet w adidasach !!! Ona teraz do mnie bądź nowoczesny... rozumiecie też mi chciała dobrze zrobić stopami ale mnie to wogóle nie kręci. Po południu będe z nią rozmawiał dam znać jak to sie potoczy dalej...

Gość gość
Prowooo

Gość Nadprofesor Bartoszewicz
Provo zjẹbanego fetysztsty stóp. Zamykame temate🖐️

Gość gość
Mój chłopak pozwolił mi na seks z jego kolegą oczywiście z jego udziałem. Kolega cały czas mieszając jemu chłopakowi mówił że ma śliczną dziewczynę. Wpadliśmy na pomysł seksu z nim. Gdy był u nas zaczęłam go delikatnie zaczepiać przy moim chłopaku był zdziwiony ale nie bronił się. Gdy się rozebralam i jego pieszcząc penisa okazało się że zaczyna pulsować więc wzięłam do ust by zrobić z połykiem a miał dużo spermy. Wtedy mój chłopak namiętnie mnie zaczął całować mając spermę na języku. Potem wszedł we mnie mój ukochany i się spuścił dużą ilością w cipkę. Kolega spytał czy może po lizać cipkę i głęboko zatapiajac jezyk tak że po chwili miał twardego i nadstawiłam cipkę by wszedł. Był to wspaniały seks okazało się że był prawiczkiem. Czasami kochamy ale we czworo kącie bo chłopak ma dziewczynę przełamał nieśmiałość. Jego dziewczyna jest dużo ciasniejsza tak twierdzi mój chłopak i ma większy w niej wtrysk.

Gość gość
ciekawa fantazja

To fantazje tego pojẹbańca od ginekologa i wymany partnerów. Zamykame temate 🖐️

To fantazje tego pojẹbańca od ginekologa i wymany partnerów. Zamykame temate 🖐️

Gość Maarcinnnn
dla tych co twierdzą że to fake ich problem .. niestety na razie damy sobie odpoczać z dziewczyną i każdy na razie zamieszka osobno. Jednego nie mogę tylko przeboleć że zrobił to mój najlepszy kolega - "przyjaciel"

Gość gość
Olać dziewczynę i przyjaciela. Pewnie zaraz zaczną się ze sobą spotykać. Daj sobie z nimi spokój.

Gość gość
Nadprofesor Bartosiewicz nie masz racji bo inne jest IP.

Gość gość
Mój chłopak mi pozwala na lodzika czy coś więcej z kolegami wyłącznie w jego obecność.

Gość gość
Może nie tylko stopami może coś się działo wcześniej. Ale tego ani od niej ani od niego się nie dowiesz lepiej z nią zerwij

Gość Maarcinnnn
Juz jestesmy kwita. Przelecialem przyjaciela dziewczyny i nas przylapala w naszym lozku. :)

Gość gość
A moj chlopak pozwala mi na sex z jego ojcem , ale tylko wtenczas jak on jest w pracy. A jego ojciec jest super ma duzo wiekszego od syna ,Zawsze jestem mocno wydymana, posuwa mnie na calego i bez gomy

Gość gość
Co masz zrobić?srac i drobic :) :-P