Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać kolegę z pracy?

Polecane posty

Gość gość

Wiem że on nie ma dziewczyny i chyba też jest troche nieśmiały jeśli chodzi o te sprawy. Z resztą podobnie jak ja i nie wiem co zrobić zeby sie do niego zbliżyć i żeby to nie wyszło że jestem jakaś zdesperowana. Rzadko sie widujemy w pracy bo pracujemy w innych zespołach. Nie chce też żeby sie jego koledzy o tym dowiedzieli.

Gość gość
Ile ma lat?

Gość gość
Moze wystarczy sie usmiechnac, to go osmieli i zagada?:)

Gość Karollo26
Po prostu powiedz mu co czujesz:) ewentualnie zaproś go na piwo/kawę i po twoim zakochanym spojrzeniu pewnie skuma i przystąpi do działania. W przypadku spokojnego/nieśmiałego faceta najpierw postaw na przyjaźń {zaproś go na niezobowiązującą kawę/piwo} a czas zarobi swoje.

Gość gość
ma 28 lat, ale to tak lipa zapraszać go gdzieć bo boje sie ze odmówi, wtedy to bede spalona w pracy

Gość gość
A może ma już żonę nawet?

Gość gość
nie ma żony, dziewczyny też nie ma. Wiem bo jego kolega mi powiedział, z resztą domyślałam sie tego, obserwuję go od jakiegoś czasu i to można wywnioskowac łatwo

Gość gość
A powiesz jak poznałas żeby jest wolny? Bo podoba mi się ktoś ale nie wiem czy kogoś nie ma.

Gość gość
Ale rozmawiacie ze soba? Czy znasz go tylko z widzenia?

Gość gość
czasami rozmawiamy, ale to rzadko jak sie spotkamy w kuchni albo przed wejściem do budynku i tyle, także nie za ciekawie

Gość gość
gość dziś DD poznałam po tym że po pierwsze nie ma obrączki, długo siedzi w pracy, nigdzie mu sie nigdy nie spieszy, zawsze chodzi na wszytskie spotkania firmowe i nie przejmuje sie o ktorej wróci do domu. Ja byłam tylko na kilku spotkaniach bo zwyczajnie nie mam czasu albo mi sie nie chce. Słyszałam też rozmowy miedzy nim i kolegami, często gadają na takie tematy. Poza tym kiedyś jego kolega sobie zartowal z niego ze szuka dziewczyny

Gość gość
Tyle tu tematów zawsze że dziewczyny to księżniczki które sie pierwsze nie odezwą do faceta a jak chce sie odezwać to nie ma nawet kto doradzić :( są tu jacyś faceci? doradzicie coś?

Gość gość
Brak obrączki to nic nie znaczy :(

Gość gość
no przeciez napisałam że dowiedziałam sie od jego kolegi ze on nikogo nie ma, brak obrączki daje mi zielone swiatło zeby dowiedzieć czegoś więcej, dlatego go obserwowałam i słyszałam rozmowy między nim i kolegami

A jaki to jest typ faceta ?? uśmiech i kontakt wzrokowy to podstawa + częsty niewinny dotyk.

Gość gość
dotyk odpada, ostatnio zauwazyłam że on stara sie zachowac odległość, jak było wolne miejsce koło mnie to nie usiadł, dopiero jak je ktoś zająl to wtedy usiadl obok tej osoby :(

Gość gość
doradzi ktoś coś sensownego?