Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektore kolezanki sa takie fałszywe?

Polecane posty

Gość gość

Juz kilka razy się tak zdarzyło, że jakas koleżanka niby udawała ,ze mnie lubi, była przemiła, do rany przyłóż po prostu, a potem albo mnie obgadywała za plecami, albo robiła inne świnstwa :O Doslownie chyba 2 razy w zyciu trafilam na szczere kolezanki. Plus widać zawiść u nich jak cokolwiek mi się powiodło bardziej jak im, albo miałam wieksze powodzenie czy cokolwiek

Gość gość
up

Gość gość
Dlatego , lepsi są faceci... oni nie są fałszywi i nie obgadują... dziewczyny - to zawistne szmaty...

Gość gość
faceci też bywają różni, ale myslę,że faktycznie mniej obgadują..

Gość gość
hmm ja jestem taka falszywa. ale tylko w stosunku do jednej kolezanki ktora jest taka sama dla mnie. oficjalnie nie moge jej powiedziec ze jej nie cierpie - dlaczego to juz zostawiam sobie, ale m.in. dlatego, ze sama mi obrabiala tylek. jako ze jest glupia zyciowo jak but od lewej nogi to regularnie ja obgaduje. :P generalnie dziewczyna ma bardzo roszczeniowa postawe i oczekuje, ze wszyscy ludzie powinni byc po to, by sluchac o jej ciaglych problemach ,nie oczekujac niz w zamian.

Gość gość
to sie nazywa konkurencja kochaniutka :-P baba to zazdrosne,stworzenie i nic tego niezmieni :-P