Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela czemu tak mnie atakujesz i obrazasz

Polecane posty

Gość gość

Zadałem ci normalne kulturalne pytanie w temacie czy mieszkał byś w Poznaniu i cie tam nie wyzywałem ani nie obrazałem i kulturalne pytanie ci zadałem wystarczyło odpowiedzieć kulturalnie czy mieszkał byś w Poznaniu albo tak albo nie albo pełnym zdaniem kulturalnie a ty do mnie z pyskien "k***a poyebańcu zamknij mordę albo wpadnij pod pociąg..." co to niby normalne hejterze? Co ja ci zrobiłem że ty tak mnie atakujesz? Skoro nazywasz mnie poyebańcem to lepiej spójrz na siebie kim ty jesteś może to ty poyebańcem jesteś skoro takie teksty piszesz i wybuchasz agresją spójrz na siebie i przestań wreszcie się wywyższać

Gość gość
Ps i co ja ci zrobiłem że tak mnie nienawidzisz obrazasz i atakujesz co zadałem ci tylko proste pytanie a ty do mnie z pyskiem jak ja cię obrażę to jest źle a jak ty mnie obrazisz to jest super i mega dobrze tak? Co ja tobie zrobiłem co? Spójrz lepiej na siebie i wątpię że jesteś osobą mądrą bo gdybyś był osoba mądra inteligentną i jak twierdzisz o "wysokich horyzontach" to byś potrafił kulturalnie i merytorycznie bez obrażania pisać i bez hejtu i to co piszesz byś potrafił uzasadnić i byś nie bronił się i byś się nie ukrywał od twoich hejterskich komentarzy pisząc że nie piszę z jedną osobą choć doskonale wiesz ze to ty pisałeś i nie potrafisz przyznać się do błędu i zachowujesz się jak tchórz pisząc że nie piszę z jedną osobą choć wiem że piszę

Gość gość
Ps i pisząc tylko hejterskie Komentarze które są obraźliwe nawołujące do nienawiści to nie jesteś osobą o rzekomo wysokich horyzontach bo osoby o wysokich horyzontach się tak nie zachowują bo są kulturalne i potrafią normalnie i merytorycznie dyskutować ty widocznie jesteś na to za głupi bo tak nie potrafisz bo jedyne co Potrafisz to zbluzgać i obrazić...

Gość gość
I takim hejtem udowadniasz że masz kompleksy i udowadniasz że nie jestes osoba mądrą ani o wysokich horyzontach i że jesteś "nikim" i że jesteś sfrustrowanym hejterem i tyle

Gość gość
Up

Gość gość
Mati, uspokój się...

Gość gość
To nie był do ciebie komentarz tylko do hejtera gość od homocwela

Gość gość
Wojtuś ja nie wiem kto cie obraża ale sie domyślam.Proszę wyluzuj bo znoqu bedzie bolała Cię głowa .Olej dziada i tyle.

Gość gość
11:39 ja mam na imię Mateusz a na drugie mam Adrian mam nazwisko kołbuc i mieszkam niedaleko miasta Namysłów (województwo opolskie) to ja założyłem ten temat