Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaką rolę w waszym życiu odgrywa sex?

Polecane posty

Gość gość

jest ważny,czy nie? Czy duzo dobrego seksu to przepis na udany związek? jesli dominujecie w życiu, to w łożku wolicie dominować, czy być zdominowani?

Gość gość
średnio ważny -17 lat w związku

Gość gość
ważny 4 lata bez niego , usycha m

Gość gość
dla meza bardzo wazny mamy 40 lat , 14 lat po slubie

Gość gość
Seks jest istotny ale nie najważniejszy. Bliskość, kontakt fizyczny jest potrzebny ale nie zawsze musi oznaczać seksu. Sam seks nie gwarantuje udanego związku, są pary które tylko dogaduja się w łóżku ale czy są szczęśliwe?

Gość lauraa273232
Dla mnie jest bardzo ważny, ciężko byłoby mi żyć bez sesku

Seks w moim związku jest bardzo ważny, podsyca uczucie każdego dnia i mimo kilkuletniego stażu uprawiamy go tak często jak tylko się da.

Seks, a właściwie rozkosz i bliskość fizyczna, jest tym co dwoje ludzi może dać sobie bez wysiłku, a nawet z ochotą. Dlatego ma tak duże znaczenie w związku. Dość łatwo jest zaspokoić partnerskie potrzeby w tym zakresie, bo to również znaczy zaspokojenie własnych. A kiedy partnerzy czują, że ich potrzeby zostały zaspokojone i że sami zaspokoili czyjeś, wzrasta samoocena i świat jawi się jako trochę mniej brzydki, związek też. Co do uległości i ulegania, to nie widzę korelacji tam gdzie widzie je autor/ka. Wydaje mi się, że podobne praktyki są niejako przyspieszonym kursem doznawania emocji. A to czy jest się ich dawcą, czy biorcą, albo jednym i drugim, wynika już z całkiem innych cech osobowości, niż to czy ktoś w życiu jest dyrektorem, czy sprzątaczką.

Gość gość
Chcesz poznać co to prawdziwy seks? Zimna suka i gorąca kochanka, przyjaciółka. Zadzwoń do mnie skarbie, jeśli Ci się podobam i mnie zerżnij, tak po prostu.Czekam na Ciebie na http://sextelefon.org.pl/ jestem Kinga, tczecia od góry.