Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćVOD

Jaki dobry śpiworek do spacerówki?

Polecane posty

Gość gośćVOD

Witam, zamierzam kupić śpiworek do spacerówki. Czy któraś z was używała śpiworka Elodie Details? Jakie macie o nich opinie? A może ktoś używał innego, dobrego jakościowo śpiworka? Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.

Gość gość
Używacie śpiworków? Proszę o opinie

Gość gość
Ja miałam firmy womar z owczej wełny, był ok i niedrogi bo ok 150zł.

Gość gośćVOD
Dziękuję za odpowiedź. Sprawdziłam te śpiworki i wyglądają solidnie. A jak owcza wełna to na bank ciepłe! Ja dotąd widziałam te Elodie ale są strasznie drogie i obawiam się, że jakość nie idzie w parze z ceną, ale za to jest design. Ktoś jeszcze może coś polecić?

Gość gość
Ja mam Elodie i jest rewelacyjny, jest gruby, mięsisty, porządnie wykonany i dziecku jest w nim naprawdę ciepło i przytulnie. Oprócz mnie znam 4 mamy które też mają Elodie i każda jednogłośnie potwierdza ze jest wart kazdej złotówki. Miałam jeszcze dwa inne śpiworki ale byly moim zdaniem zbyt cienkie. A jeszcze odnośnie trwałości tych śpiworków to moja przyjaciółka wozi w nim juz drugie dziecko, pierze co chwile i nic sie nie dzieje.

Gość gośćVOD
Dzięki za odpowiedź! Trzeba przyznać, że Elodie są piękne. Bałam się tylko, że może niepraktyczne. A który wzór masz?

Gość gość
A lepiej kupic w z futerkiem na kapturze czy bez? To futerko dziecku nie przeszkadza?