Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mówią mi, że jestem bardzo ładną kobietą

Polecane posty

Gość gość

i bardzo miłą i fajną, ale ja czuję się bardzo samotna. Nie mam gdzie poznać kogoś na serio. Moje życie to właściwie praca i dom.

Gość gość
Widocznie Cię okłamują :D

Gość gość
Dokładnie. To co ludzie muwią żadko odzwierciedla ich prawdziwe myśli

Gość gość
Moja droga. To tak jakby moja sytuacja. Jestem ładną kobietą, ale bardzo zapracowaną, na dyskotece raczej nie spotkam kogoś wartościowego. Jednak najlepszy czas to były studia

Gość gość
Po ile macie lat?

Gość gość
Ludzi można poznać wszędzie, na ulicy, w autobusie, sklepie, internecie... tłumaczenia że nie mam gdzie, to tylko głupia wymówka ludzi którzy nie potrafią sami wziąć spraw w swoje ręce i tylko czekają aż coś samo spadnie im z nieba.

Gość gość
ładna kobieta nie może być samotną prowo

Gość gość
Podaj mail. Poznajmy się bliżej.

Gość gość
bo to że uroda jest kartą przetargową to nieprawda

Gość gość
Wystarczy pójść do klubu, kina, kawiarni, muzeum i tak dalej i tak dalej i zagadać samej jakiegoś fajnego faceta. Wystarczy chcieć. Ale Polki to wieczne "czekaczki", zawsze samo ma się zrobić, bo księżniczki palcem nie kiwną, jeszcze by korona z głowy spadła.

Gość gość
Mi muwią że jestem Noblistką

Gość gość
***Na studiach to już ostatni dzwonek żeby kogoś poznać a najlepiej zrobić to jeszcze w liceum. U mnie na roku to ci najfajniejsi juz byli zajęci. Najlepiej wybrać kogoś ze swojego miasta, miejscowości czy wioski bo wtedy wie się z kim się tak naprawdę ma do czynienia. Z kimś zupełnie obcym to nigdy nic nie wiadomo, nie wiadomo jaka rodzina, wszystko wychodzi z czasem, czasem za późno. ***Po studiach to już praca, znajomi mają swoje rodziny to nawet nie ma z kim gdzie wyjść. Tak to jest jak się na studiach szaleje i korzysta z życia a potem wkuwa to czas ucieka i po mgr jest się samemu i coraz trudniej kogoś znalesc.

Gość gość
/17:35/ zgadywać to trzeba to jakiś mamei a do faceta z jajami nie trzeba bo on sam to zrobi. Z mameją to szkoda czasu.

Gość gość
Mameja wyzywa innych od mamei, śmieszne.

Gość gość
Gdybys byla ladna mila i fajna to kazdy by walczyl o ciebie bo takich kobiet prawie nie ma a kazdy taka chce

Gość gość
dokladnie

Gość gość
Jest wymagająca może?

Gość gość
uroda to nie wszystko :p

Gość gość
18:20 ja pierdykam ale wyrachowana pisda

Gość gość
Wiesz co? Jakis czas temu pewna kobieta lat 33 wrzucila sobie nowe zdjecie na fb.Wyglada na nim jak babcia .Pomarszczona cala twarz oczy zmeczone i dziwnie stare. A ludzie zaczeli komentowac ze kwitnie ze wyglada jak za czasow liceum. Ona dziekowala wszystkim i cieszyla sie jak dziecko. Myslisz ze ludzie pisali jej prawde? Oczywiscie ze nie.Bo trzeba byc slepym zeby nie zauwazyc ze kobieta wrecz staro wyglada na swoj wiek. Ale ludzie chca byc mili. Pamietaj skoro ktos mowi ci ze slicznie wygladasz znaczy ze on wyglada lepiej. Szczegolnie dotyczy to kobiet ;)

Gość gość
Nie zawsze tak jest. Ja odpowiadam wymijająco zazwyczaj w takich sytuacjach. Miałam kiedyś śliczną i fajną koleżankę i nieraz jej mówiłam, że super wygląda, bo to nie był narcyzowy typ, więc można jej było powiedzieć szczerze.

Gość gość
Wiesz co? Jakis czas temu pewna kobieta lat 33 wrzucila sobie nowe zdjecie na fb.Wyglada na nim jak babcia .Pomarszczona cala twarz oczy zmeczone i dziwnie stare. A ludzie zaczeli komentowac ze kwitnie ze wyglada jak za czasow liceum. Ona dziekowala wszystkim i cieszyla sie jak dziecko. Myslisz ze ludzie pisali jej prawde? Oczywiscie ze nie.Bo trzeba byc slepym zeby nie zauwazyc ze kobieta wrecz staro wyglada na swoj wiek. Ale ludzie chca byc mili. Pamietaj skoro ktos mowi ci ze slicznie wygladasz znaczy ze on wyglada lepiej. Szczegolnie dotyczy to kobiet ;)

Gość gość
Samym wyglądem wiele nie zdziałasz, atrakcyjność to całokształt. Można mieć piękną twarz i świetne ciało, ale kiepską osobowością i charakterem odstraszysz prawie każdego któremu zależałoby na czymś więcej niż sam seks.

Gość gość
Autorko ja mam twarz drobna, jak u dziewczynki jestem drobnej budowy i kazdy mysli ze ja mam z 25 lat a ja jestem baba po 30. Jestem niesmiala , cicha, spokojna i nie odwaze sie do zadnego faceta zagadac pierwsza ,dlatego mam problem zeby poznac wartosciowego faceta. Na dyskoteki nie chodzilam, bo tam nie czulam swojego klimatu i tak z roku na rok jestem sama i jeszcze raz sama, inni mi tez mowia ze jestem ladna i co z tego, jak jestem cale zycie samotna, bardziej sie liczy wnetrze, osobowosc .Wygladem to mozna tylko kogos oczarowac a charakterem zatrzymac. Taka prawda.

Gość gośćłamaczka
a mi mówią że jestem wstrętną zołzą

Gość gośćlamaczka
a baby mnie nienawidzą ,no chyba ze mnie uwielbiają

Gość gość
13;10 Naucz sie pisac MOWIA, RZADKO.

Gość gość
Autorko zaloz sobie fotke.pl i wklej swoje zdjecia i wtedy zobaczysz czy masz powodzenie. Druga sprawa a w pracy nie da sie kogos poznac, u mnie w pracy dziewczyny pobraly chlopakow z pracy te dz/iw/ki, bo byly glosne a ja cicha i dlatego zaden na mnie uwagi w pracy nie zwrocil, tylko mi czesc faceci mowili.

Gość gość
Jak niejestes glosna przebojowa szmata, to ciezko ci bedzie znalez faceta, bo lubia glosne dz/iwki.