Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle jestem osądzana

Polecane posty

Gość gość

i przypisuje mi się romans z człowiekiem, z którym nie łączy mnie nic prócz pracy zawodowej. Często mamy ze sobą do czynienia, ale to nie znaczy, że łączy nas uczucie zw. miłością damsko-męską. Szanujemy się i nic więcej. A ludzie dopisują c.d. Żenada! Unikam koleżanek i ich spojrzeń. A najbardziej żałosne jest to, że zazdrośnice chciałyby mojego kolegę i towarzysko i psychicznie, pewnie i fizycznie...i dlatego mnie tak łączą z nim i obmawiają. Nie mam już sił. Niech sobie go wezmą...

Gość gość
nawet ci współczułam, aż nie doczytałam, ze posądzasz wszystkich o zazdrość i chęć przespania się z tym kolegą. Robisz dokładnie to samo co one i nie rozumiesz jak ten mechanizm działa? :D

Gość gość
szkoda, że nie doczytałaś...tam było o tym, że obmawiają, czyli mówią o tym i łączą

Gość gość
nie, ty nie zrozumiałaś. Zarzucasz komuś obrabianie ci dupy i wymyślanie romansu, a sama obrabiasz dupę i wmawiasz ochotę na przespanie się z kolegą. Może zastanów się co takiego jest w waszym zachowaniu, że z boku wygląda to na romans?

Gość gość
a u ciebie z boku wygląda to na posądzenie i ubliżanie! Pa!

Gość gość
ojej, autorka poczuła się urażona bo ktoś jej wytknał, że pewnie sama jest sobie winna i wcale nie lepsza od koleżanek z pracy :D

Gość gość
oj, nie jestem taka jak niektóre małpy z mojej pracy, oj nie jestem taka...

Gość gość
to musisz pracowac w pokaźnym zoo bo sprawiasz wrażenie wyjątkowej małpy. Skoro dużo osób komentuje to nie dlatego, że chcą się przespać z twoim kolega tylko dlatego, że coś w waszym zachowaniu jest niestosownego

Gość gość
Co na przykład?Czasem ludzie kogos chcą sie pozbyć albo ot tak zniszczyć komuś opinie wiec wymyslają Nie jestem autorką a też ludzie z pracy zrobili ze mnie narkomanke i powiedzieli mi to wprost choć ja nawet narkotykow nigdy w życiu na oczy nie widziałam.Puszczalską też ze mnie robią choć nigdy meża nie zdradziłam ,nawet mi wmawiali że komuś zwiazek rozbiłam choć ja nawet nie wiem komu bo maż był kawalerem jak sie poznalismy a za żonatymi nie ganiam w ogole za nikim nie ganiam wiec o co chodzi?s

Gość gość
nie słuchaj tej, co ci niby prawdę pisze. Dziś najlepszych się eliminuje. Miej się na baczności, jeśli ktoś podkłada ci świnię w postaci plotek a nawet głupich spojrzeń...takimi zachowankami przyczyniają się do tego, że ktoś traci pracę albo zmienia pracę. Dzisiaj ludzie jeden drugiego by zaszlachtowali. A dobry/najlepszy nigdy nie jest mile widziany.

Gość gość
13.28 Po czym wnioskujesz ze autorka wykazuje cheć przespania sie z kimś?Jesteś w jej głowie?czytasz jej mysli?znasz jej zasady moralne lub ich brak.?Masakra jak tak można.To ze tobie takie mysli po głowie chodzą to nie znaczy od razu ze kazdy tak mysli jak ty.Nie sądz ludzi po sobie.s

Gość gość
To prawda!!!.To jest chyba sedno tego problemu.Wiem sama po sobie.s