Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona321

Powiedział mi co myśli

Polecane posty

Gość mona321

Mój chłopak jakieś pół roku temu dowiedział się , że zanim z nim byłam dość mocno korzystalam z życia, o czym przekonał się na własnej skórze. Liczne zaczepki obcych facetów. Liczne akcje kolegów moich jednonocnych kochanków. Było ich trzech. Każdy generowal jakiś problem. Słabo,wiem. Cóż z perspektywy czasu bardzo mnie to smuci, a nawet boli. Taka moja kara. Wczoraj w nocy zeszlismy na te tematy podczas rozmowy. Chłopak mi powiedział że 'ma w głowie zaparkowane że kiedyś się szmaciłam na lewo i prawo, że ma mocno zszargane zaufanie do mnie przez ten okres (to się działo do momentu kiedy go poznałam). Potrzebuje czasu aby spokojnie patrzec na nasza wspolna przyszlosc, bo teraz to mu jeszcze przeszkadza. Ze musi sie upewnic ze mam juz to za soba. Powiedzil mi tez ze nigdy mi tego nie wybaczy' :(( (głównie chodzi mi o to że jak wyszło jaka byłam i z kim to, musieliśmy zrobić badania, nic nam nie jest) Generlanie zdaje sobie sprawę że może tak myśleć ale bezpośredni sposób w jaki to robi mnie zabija? Dziewczyny jak sobie z tym radzić?

Gość mona321
Up