Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JednaZagubiona

Serce czy rozum?!

Polecane posty

Gość JednaZagubiona

Witam was kochani. Od jakiegoś czasu spotykam się z facetem ma 37 lat i dziecko z poprzedniego związku. Ma bagaż życiowy. Z synem ma super kontakt, a z była się rozstał bo go zdradzala, mocno to przeżył. Czuje się w jego towarzystwie super! Ma poważne plany życiowe, i jestem pewna że gdybym związała się z nim byłabym bardzo szczęśliwa. Problem w tym, że ja lat mam 23 więc różnica jest spora bo 15 lat. Na chwilę obecną trzymam dyatans I obawiam się reakcji rodziny, i wiem że w tym momencie nie patrzę na to obiektywnie. Doradzicie patrząc z boku czy warto ryzykować i jak widzicie takie związki?

Gość gość
nie pakuj sie w taki uklad, jestes za mloda

Gość gość
Ani serce, ani rozum. Portfel.

Gość gość
znowu jakiś starzec pisze prowokacje jako dziewczyna, lecz sie!!

Gość JednaZagubiona
To nie jest prowokacja i pisze tu po Raz pierwszy z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi...

Gość gość
Masz przed sobą całe życie. Masz jeszcze dużo czasu na wejście w dorosłość. Serdecznie odradzam taki układ. Poznaj kogoś w w wieku zbliżonym do twojego.

Gość gość
nie sluchaj ludzi.nie patrz na roznice wieku.to ty musisz czuc sie pewnie ze swoim mezczyzna.i ty musisz wiedziec ze to wlasnie ten

Gość gość
Śmierdzi prowokacją na kilometr ale doradzam znaleźć kogoś w podobnym wieku.

Gość gość
A jestes gotowa, na tyle dojrzała, żeby być macochą? Zdajesz sobie sprawę, że taki związek już zawsze będzie trójkątem, bo była będzie ZAWSZE obecna? Wiesz, że każde wolne, wakacje, długi weekend będzie spędzac w trójkę z jego synem? Jesteś w stanie podporządkować swoje życie nie swojemu dziecku?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on mysi i czuje i czy byłabys z nim szczesliwa , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl