Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wraca 8 letnia podstawówka a wraz z nią pojawią się ludzie...tylko po 8 klasach

Polecane posty

Gość gość

jak za dawnych lat, wasi sąsiedzi, rodzice, ciotki, wujkowie, na pewno znacie chociaz jedną osobe ktora ma tylko 8 klas lub niepelne zawodowe jak ferdek kiepski z serialu juz teraz niektorzy ledwo konczą gimnazjum, wiec co bedzie za kilka lat? nie bedzie im sie chcialo isc dalej do szkolyl skonczą 8 klas i beda szukac roboty, tak bylo kiedys i tak bedzie znowu łajza ministerialna bedzie zachecała do technikow i zawodowek...masowa produkcja roboli, sama skonczylam technikum, oh co oni obiecywali, praktyki, wyjazdy, perspektywy, matura i zawód w ręku... i chuj :D z mojej dawnej klasy tylko jeden chłopak kontynuuwal studia w tym zawodzie i pracuje w panstwowej firmie, a reszta? dziewczyny glownie pozaciązaly i siedzą na bezrobociu z bachorem, niektore juz rozwodki buhaha (28 letnia rozwódka, porazka totalna) , jedna w Mcdonaldzie, inna sprzedaje szmaty w Reserved, inna sprzedaje naleśniki w barze dworcowym Ludzie z rządu nie maja zielonego pojęcia o edukacji, bedzie coraz gorzej, dobrze ze mi pomógl dziadek finansowo i rozwijam biznes z bratem bo bym skonczyla jako pakowaczka w magazynie

Gość gość
jak gwałcic to w d**e, kobiete dupa nie boli

Gość gość
Ja akurat jezde po 8 klasach ale do szkoły podst żem chodził 10lat i w 7 klasie dali mnie do Ohp. Szkoła jezd hujowa i jebać jom.

Gość gość
Hooooj w duuuuuupe nauczycielom

Znajoma jako pakowaczka zarabia 2800, inna 2200 w biurze. Znam też dziewczynę - 28 lat, po rozwodzie, ukończona tylko podstawówka, trójka dzieci - a wyobraź sobie jest inteligentna, miła i fajna.

Gość gość
Co za bzdury :) Jak ktoś nie będzie chciał się edukować, to i po gimnazjum porzuci naukę. Ja jestem z ostatniego rocznika z 8 klasami podstawówki. 98% moich kolegów i koleżanek poszło dalej do liceum albo technikum i na studia. Tylko kilka osób wybrało zawodowke. Każdy sobie świetnie radzi, i albo pracuje w zawodzie, albo ma własny biznes.