Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceta który spał z wieloma kobietami nazywa się ogierem a kobietę która spała z

Polecane posty

Gość gość

wieloma facetami - dziwką. I kobiety uważają że to niesprawiedliwe. Ale przyjrzyjmy się faktom a zauważymy że to wszystko się dzieje z winy samych kobiet. Po 1: Gdyby kobiety nie wskakiwały facetom do łóżka, to ci faceci nie byliby ogierami. Kobiety wskakują do łóżka tylko takim którzy już mają spory bagaż seksualny za sobą a prawiczków zbywają. Więc same przyczyniają się do tego że faceci których nazywa się ogierami, w ogóle są tymi ogierami. Gdyby nie wskakiwały im do łóżka, ci faceci mieli najpewniej tylko po jednej kobiecie i nikt by ich ogierami nie nazywał bo co to za ogier który dupczył tylko jedną ? Po 2: Faceci zawsze są chętni na seks. Kobiety mają kosmiczne wymagania. Przede wszystkim facet musi mieć w chuj hajsu żeby seryjnie zaliczać laski. Dla faceta (przeważnie, nie mówię że nie ma wyjątków, ale tak jest najczęściej) status materialny kobiety nie ma znaczenia. Po 3: To że faceci wymagają dziewic wynika nie z tego że uważają je za czyste ale z zupełnie czego innego. Kobiety mianowicie wskakują do łóżka przeważnie agresywnym chamom o których wiedzą że przecież gdy ten już porucha to kopnie w dupsko, a spokojnych facetów zbywają. Oczywiście zbywają tylko do momentu aż Bad Boy kopnie w dupę, bo wtedy lecą z płaczem do spokojnych (nierzadko już z brzuchem). I wtedy spokojny facet może czuć się upokorzony że został potraktowany jako towar zastępczy jeszcze wiedząc że tym głównym był największy cham i dupek w galaktyce. Dlatego faceci nie chcą przechodzonych bo nie chcą być traktowani jako chłoptasie zastępczy. Po 4: A dlaczego kobiety nie chcą prawiczków ? Bo są niedoświadczeni i boją się że będą kiepscy w łóżku. To dopiero jest kurwiarstwo i dziwkarstwo. To czy facet coś sobą prezentuje się nie liczy, liczy się to czy dobrze rucha. Jakoś faceci pożądając dziewic nie mają takich obaw. I jakoś nie zauważyłem żeby ktoś nazywał dziwką jedną z tych baaaardzo nielicznych kobiet które uprawiają seks z prawiczkami z litości. Mam nadzieję że sporo wyjaśniłem. Gdyby kobieta nie pieprzyła się tylko z doświadczonymi, bogatymi, agresywnymi, chamskimi ogierami nie byłaby łatwą kurwą ani dziwką tylko najpewniej pożądaną kocicą.

Gość gość
taka kobieta nazywa sie dziewicom zawsze

Gość gość
kobyły czy cuś tak??

Gość gość
abo,, stajennne,, stajo zorze ,mój koń nie w humorze !!

Gość gość
Dlatego wole dziewice. Ale ze dziewic nie ma, wiec najprawdoppdobniej umre bezpotomnie, jak 90% bialej rasy. :)

Gość gość
kobiety są wredne, egoistyczne, one nie są jak my

Gość gość
To co mnie powstrzymuje przed podrywaniem dziewczyn, to to, ze gdy juz jakas podoba mi sie z wygladu, to nie wiem czy jest dziewica. Zakladam z gory, ze nie jest (bo maja na oko od 20 do 25 lat) i rezygnuje.