Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni są stali, kobiety są zmienne

Polecane posty

Gość gość

mężczyźni to rozumowcy, którzy mają misję, kobiety są gadatliwe, emocjonalne, wywołujące konflikty...kobieta ma być tą, która wspiera...im większe wsparcie kobiety, tym większe cele mężczyzny... polecam! https://www.youtube.com/watch?v=NNr-ifvz6vc

Gość gość
Większej bzdury nie czytałam

Gość gość
sama jesteś bzdurą, bo to co napisane jest na filmie!

Gość gość
On był stały Tylko one się zmieniały

Gość gośćkobieta
czasami jest na odwrót,ja jestem rozumowcem,myślicielem,milczącym,nie lubię babskiej paplaniny i ich światka emocji ,no i mam swoją misję ,zresztą gadatliwych o pierdołach facetów też długo nie posłucham,a w całym moim życiu nie zdarzyło mi się zwierzać jakiejś babie z czegokolwiek osobistego i jestem samotnikiem ,chociaż w związku stałym i głębokim

Gość gość
a na filmie ta analiza z minkami jak wygląda dzień większości bab emocjonalnie, bardzo trafny :-)

Gość gość
jest obrazek trzeba go zawiesić ,przemysl to :-)

Gość gość
już od drugiej połowy filmu jest naciąganie pod pewne sztuczne teorie,faceci kierują się emocją żądzą ,seksualną materialną dzięki temu mamy wojny,więc niech ten koles nie ściemnia :-) płeć męska tak samo wywołuje konflikty,a że większość bab to emocjonalne głupole to inna rzecz,najlepsze małżeństwo to dwie mądre osoby które potrafią się dogadać i tyle

Gość gość
akurat to mężczyźni mają większą tendencję do wywoływania konfliktów (prywatnych...i miedzynarodowych)