Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sobie radzić z popędem

Polecane posty

Gość gość

seksualnym. Mój facet ma mniejsze potrzeby a czasami to mi się wydaje że w ogóle ich nie ma. Ja chciała bym pare razy w tygodniu a on raz na dwa tygodnie. mam już dość uwodzenia go i proszenia. też bym chciała się czuć uwodzona i że ma na mnie ochote. boje się że go zdradzę (wielu facetów sie za mna ugania co mi nie ułatwia życia) a nie chce tego bo bardzo go kocham. oprócz tego dogadujemy się świetnie.

Gość gość
Zacznij biegać :classic_cool:

Gość gość
Probowalas recznie?

Gość gość
biegam, chodze na basen i saune. dodatkowo raz w miesiacu intensywny wysilek w górach

Gość gość
dziś jakieś mądrzejsze rady?

Gość gość
Biegaj więcej No i jeszcze chodź do Kościoła ;)

Gość gość
To trudny temat...jestem facetem i mam tozsama sytuacje...tyle, ze ja sie z tym juz pogodzilem.

Gość gość
I jak sobie radzisz?

Gość gość
ja tez sie pogodzilam ale czasami mam dosc, jestesmy razem 5 lat ale nie zamierzam w wieku 29 lat w celibacie zyc

Gość wypiszwymalujja
Ja mam to samo w moim 5 letnim związku.Też coraz częściej zastanawiam się,że skoro go nie pociągam to kogo innego będę.Ale nie zdradzę go tylko zostawię.

Gość gość
Tez mam 29 ale jestesmy razem 7 i w sumie duzo sie masturbowalem, a teraz przestalem calkiem i staram sie zmienic myslenie i nie patrzec co nas dzieli, a co laczy...ja moge 4-5 razy na dzien, a moje Słonce 2 razy na tydzien...myslalem, ze zdradze, ze nie dam.rady ale narazie jakos.sobie radze.

Gość gość
dziś to i tak masz 2 razy w tygodniu co od biedy by mi wystarczylo a nie raz na dwa tygodnie autorka

Gość gość
Mieszkacie razem? To milosc czy juz tylko przywiazanie?

Gość gość
mieszkamy razem 4 lata jesteśmy razem 5 a znamy się 8 bo byliśmy pierw przyjaciółmi , niedługo bierzemy ślub, ja go kocham nad życie i wydaje mi się że on mnie też, nie czuje żeby było inaczej. gdyby nie ten seks to by było idealnie. już nie wiem co robić nawet pare razy w złości powiedziałam mu że go zdradze wiem że nie powinam ale juz po prostu nie wiem jak do niego dotrzeć.

Gość gość
Jestes moim damskim odbiciem w lustrze...grzoby nic nie dadza...my nie mieszkalismy razem, teraz 4 miesiac po slubie...na poczatku mowie co to ma byc? Malo seksu, ogolnie lipnie, a teraz przewartosciowalem wszystko i poki co pogodzilem sie, ze ona nie bedzie demonem seksu, mimo strojow, bielizny, ktore jej kupuje...skonczylem z masturbacja jak pisalem i jest lepiej...ale roznicy temperamentu nie zniwelujesz...Boze w zyciu bym nie powoedzial, ze kobieta moze miec iscie meski problem:)

Gość gość
dziś ja mam dosyć duży temperament i tak przy moim ukochanym mi troche zmalał. nie wiem czy dam rade tak dalej żyć mimo wielkiej miłości do niego, nie wiem na jak długo mi ona pomoże się powstrzymać. brzydze się zdradą ale wizja takiego życia i myśl że z wiekiem bedzie coraz gorzej mnie przeraża

Gość gość
Kochasz, nie kochasz ale zawsze możesz zrobić maleńki skok w bok z jakimś sympatycznym seks-kolegą. To może (ale nie musi) ożywić związek. Potrzeby seksualne należy zaspokoić a jak to już jest indywidualna Sprawa.

Gość gość
Byl taki czas, ze poznalem kilka dziewczyn, ktore doslownie ciagnely mnie do lozka ale sie oparlem mimo swojej zlosci...tez mam gigantyczne potrzeby na.namietny dlugi seks pelen pieszczot bo tak lubie, a dostaje szybkie numerki ale finalnie nie zdradzilem i nie mam zamiaru tego zrobic mimo wszystkich pokus.

Gość gość
dziś nie chce z innym z moim jest mi cudownie prawie zawsze mam orgazm co nie zdarzało mi się we wcześniejszych związkach. poza tym tylko przy moim facecie potrafie się wyluzować i zaszaleć a tak pewnie leżała bym jak kłoda

Gość gość
Dochodzisz podczas stymulacji pochwy podczas seksu, czy masowanie lechtaczki ttlko?

Gość gość
dziś idź zboku gdzieś indziej

Gość gość
Niestety ale takie zjawisko jest bardzo popularne tym bardziej jeżeli masz faceta pracoholika albo coś w ten deseń. A nie myślałam o gadżetach erotycznych? Ja kiedyś miałam podobną sytuację i zamówiłam sobie http://freetaboos.pl/dildo-realistyczne-z-przyssawka-p-1856.html Potem jak mąż miał zachcianki to się z nim droczyłam, że teraz idę się bawić inaczej i to pomogło. Teraz on lata i uwodzi ;d

Gość gość
Nie rozmawiaj z nim, poprostu wyjmuj mu penisa i ssij, reszta sama pójdzie! Ostro i bez pytania.

Gość gość
Może załóż sobie konto na http://ekstaza.pl ? Znajdziesz kogoś do dyskretnych spotkań, zabawisz się i nikt się nie dowie. Popęd pokonany! :)))