Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plotki. Jak się bronić? Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Ktoś rozpuścił plotkę u mnie na uczelni, że spałam z byłym wykładowcą. Przypuszczalnie wiem kto to zrobił, ale pewna nie jestem. W każdym razie plotka okazała się bardzo chwytliwa i na roku aż zawrzało. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że są pewne fakty, które rzeczywiście działają na moją niekorzyść, a przecież to nie prawda. Co mam zrobić? Wstydzę się tam chodzić nawet.

Gość gość
Zmień uczelnię

Gość gość
yebaj to, nabierz dystansu i niech gadają, od tego mają języki

Gość gość
przecież to BYŁY wykładowca więc luz, zresztą jesteście dorośli - nawet gdyby - nic nikomu do tego :)

Gość gość
22:21 - Nie mam takiej możliwości, poza tym jestem już bliżej końca.

Gość gość
Masz przerąbane, tłumaczenie nic nie da, bo tylko bedzie ich utwierdzało,ze mu dałaś, jak się po kilku tygodniach nie uspokoi to bym zmienił placówkę

Gość gość
to olej ich i rób swoje, ignoruj i się za dużo nie tłumacz, bo odniesie to odwrotny skutek

Gość gość
I tak plotki lataja po uczelni. Najlepiej sie z nim przespij to fejm bedzie sie zgadzal :D

Gość gość
22:23 - Były bo zajęcia z nim miałam w poprzednim semestrze, ale to wszystko to jest kłamstwo. Nigdy z nim nie spałam. Nie jest mi fajne jak ludzie plotkują, pokazują palcami, inni się śmieją, a koleżanki niby wierzą ale faktycznie to dziwnie wygląda. :o

Gość gość
a czemu dziwnie? i jakie fakty działają na twoją niekorzyść? ze ci się podobał? daj spokój, zlej to

Gość gość
Jest ciężko... Co chwilę ktoś mnie o to pyta... Mam wrażenie, że już każdy o tym rozmawia, nawet osoby z innego roku. Niektórzy się śmieją, inni zarzucają mi tak zwane wtyki... :( Koleżanki niby wierzą, ale jakoś bez przekonania. Nawet na grupie na FB do której mam dostęp o tym piszą.