Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robić

Polecane posty

Gość gość

Hej mam problem jestem w zwiasku już 5 lat i mam problem z uprawianiem seksu jestem z natury niedostępna i trochę sie trzeba napracować żebym chciała z moim facetam niem żadnych problemów zawsze chętny na sesks i zawsze chcę tylko że jego starania co domnie nie są takie jak być powinny on twierdzi że to normalnie że chce się seksu i on bez tego żyć nie może ja tak nie jestem i tu się różnimy potrzebuję dużo czułości i bliskości której mi brak próbowałam chyba Wszystkich sposobów żeby mu pokazać czego mi trzeba nie pomogło. Nie wiem co mam robić on chyba potrzebuję kobiety dominującej która zawsze chce i jest gotowa na seks ja taka nie jestem próbowałam mu pokazać to co na mnie działa i przez tydzień traktowałam go tak jak bym sama chciała być traktowana nie do końca to zadziałało mówiłam mu wszystko co i jak wysłuchał i po jakimś czasie zapomniał wszysto co mu mówiłam. Jestem kobietą która ma intuicję bardzo czułą o tym też wie :-) za każdym razem jestem trochę inna i kazdego dnia co innego działa on tego nie rozumie i nie wie co robić prosze o jakieś rady

Gość gość
"zwiasku":-O

Gość gość
Ciesz się że w ogóle chce z tobą seks uprawiac

Gość gość
Cieszę się a seks to nie wszytko a daje mu wszystko czego potrzebuję czasami namietny i goracy seks i oczekuje odwzajemnienia bo wieżę w to że to co daje wraca