Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życiowe doświadczenie

Ładne laski są bardzo kiepskie w łóżku

Polecane posty

Gość życiowe doświadczenie

temat przerobiony i jest to reguła, są nieliczne wyjątki

Gość gość
Mialem kilka ladnych kobiet i kazda byla kloda uwazala sie za cud swiata i to ja mialem latac i wszystko robic. Teraz mam przecietna i calkiem ok a w seksie jest bardiej aktywniejsza

Gość gość
Dobrzy faceci w łóżku nie nadają się do życia tj alkoholicy o najniższej krajowej despoci albo ladacznicy a ci co nadają się na partnerów są jak kłody w łóżku. Sprawdzone

Gość gość
to ja wybieram faceta kłode i p******* te łogiery w białych kozaczkach kuhwa jego mać

Gość gość
ja jestem aktywna tylko w 1 przypadku :-) jak jestem napalona ,a jak nie jestem to nie będę udawać że jestem ,to chyba było za brutalne ,nie to odwołuje

Gość gość
75% lasek to kłody, nawet dźwięków nie wydają, żałosne

Gość gość
Ja stałam się bierną i mierną kłodą odkąd zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne - libido zmalało prawie do zera. Do tego sporo przytyłam, więc niekoniecznie jestem ładniejsza, oj nie.

Gość gość
Tak sobie to tłumacz bo siedzisz z kocmoluchem to jakoś musisz wybrnąć z tego kiedy kumple się śmieją.:D

Gość gość
Aha zapomniałem dodać, że twoja teoria jest na - bo jednak większość prostytutek to dobre w seksie i piękne kobiety. :D jak się nie ma co się lubi to się chwali co się ma:D hahaha :D

Gość 43 cm w tricepsie
w hotelu niektóre robily sporo szumu jak się bzykały :) głośne laski są najlepsze bo okazują emocje i podniecają tym bardziej mężczyzn:classic_cool:

Gość gość
ja nie wiem ,czy jestem ładna :D:D

Gość gość
ładne tylko do burdelu się nadają

Gość gość
Jak jest ladna i dodatkowo ma sie za niewiadomo kogo to tak jest, bo one mysla, ze nic nie musza skoro z wygladu sa z******te. Tylko nogi rozloza i leza. Mialem dziewczyne bardzo ladna, ale ona uwazala sie za brzydka (lol) i w lozku byla swietna, szczegolnie ma gorze

Gość gość
Sasha Grey jest wyjątkiem

Gość gość ZZZ
ładne to kłody, wole średnie z wyglądu a świetne w łóżku

Gość gość
Temat założony przez przeciętną laskę.

Gość gość
a te brzydkie to seks tylko w nocy boja sie pokazac cialo w dzien bo sa brzydkie, maja obwisle cycki, wielkie d**y, wiszace brzuchy i jeszcze lubia p******ic ze chodza na fitnes i ze im dobrze z waga na poziomie 70kg bo tak naprawde nie zamierzaja schudnac bo nie potrafia sobie odmowic drugiego kopca pyrek zalosne obrzyliwe baby

Gość coś rohałem
ładne są kiepskie w łóżku, to nie teoria a realia

Gość Amaterasu 226
Zapytajcie mężczyzn, którzy z nie jednego pieca chleb jedli i mieli więcej partnerek niż 5 na krzyż to Wam też powiedzą, ze te ładne są kłodami i to fakt, który każdy na rożnym etapie swojego życia odkryje :) i dla ścisłości nie mówię o wszystkich a ogólnie. Z reszta życie na wielu płaszczyznach nas rozczarowuje i płata nam figla a my nabieramy sie na pozory.

Gość vvvvvvvvvvć
Ładne , mają za duże mniemanie o sobie, chociaż nie wszystkie, są również ładne i bardzo ładne i są normalne, znałem kiedyś kilka szkoda czas szybko minął.

Gość Taka jedna 29
Faceci traktują ponadprzeciętnie atrakcyjne laski jak boginie, obskakują, adorują, wyręczają, najchętniej niewidzialny pył spod nóg by im nieraz usuwali, to niech się nie dziwią, że te kobiety nauczone bycia biernymi wybrednymi księżniczkami na ziarnku grochu, w łóżku też nimi są. Faceci sami robią z nich kłody. I dobrze im tak. Mają swoje wymarzone boginie. Kto to widział by bogini się o coś starała?

Gość gość
To już wiadomo dlaczego jesteście z brzydkimi. Zagadka rozwiązana. Muszą dobrze drut ciągnąć i nadrabiać. To wasza wina jełopy.

Gość gość

ja tam rypię tylko brzydkie bo sam wyglądam jak ...