Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleczka28oleczka

brak okresu po odstawieniu proszkow ! ktos tak miał?czy ciaza

Polecane posty

Gość oleczka28oleczka

Witam Miałam torbiel na jajniku 4 cm bralam proszki anty w tym celu. Po 4 misiącach brania gdy opakowanie się skończyło postanowiłam je ostawić. Dodam ze przez te 4 miesiace nie mialam okresu w przerwę 7 dniowa tylko zawsze w trakcie brania opakowania jakies 3-4 dniowe plamienia. Do sexu doszło 15,16,17 listopada a 17 listopada w nocy dostalam wlasnie takiego plamienia jakby okresu bo bardzo bolal mnie brzuch jak to w okres az bralam proszki przeciwbólowe. Było to oczywiscie w trakcie opakowania .. po skonczeniu opakowania postanowilam je ostawic ocywiscie okresu w przerwe 7 dniowa nie bylo i nie ma do dzisiaj juz prawie niecałe 2 miesiące .. od tej pory boli mnie żołądek boli mnie podbrzusze ale głowie tak po prawej aż promieniuje do nogi i pleców po prawej str mam noge taka jak rwie czasami na deszcz.. dzień w dzien czuje dziwny ból w nodze nie wiem czy moze ten torbiel nadal jest i to on tak boli czy cos robilam 4 testy ciazowe.. pierwszy 2 robilam okolo ( przypuszczalnie 2,5 tyg od ostatniego sexu) a kolejne 2 robiłam około 4 tyg od ostatniego sexu wszystkie byly negatywne ale ja boje sie ze moze to ciąża czuje sie jak pijana jakby jakas lekko podtruta brzuch boli czasami jak na okres ale nic nie ma raczej boli tam gdzie jajniki niz po środku.. musze is do lekarza ale boje sie ze powie mi ze rak bo ostanio z cytologi i tak wyszla mi 3 grupa ..eh

Jesli nie, a chcialabys bardzo go obejrzec to zapraszam tutaj www. twarzgreya .pl usun przerwy! Udostepniam go Wam, poniewaz w sieci jest wielu oszustow, ktorzy oferuja ogladanie filmu, ktorego nie maja wrzuconego! A tu jest, takze jeszcze raz zapraszam i zycze milego seansu