Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o zachowaniu mamy mojego chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Jego mama przyjechała do nas w gości (od niedawna razem mieszkamy) na miesiąc czasu. W tym czasie się rozchorowałam, miałam wysoką gorączkę i dosłownie cały czas leżałam w łożku. Chłopak się mna w miarę opiekował, ale później musiał iść do pracy. A jego mama przez cały dzień nie zapytała czy mi czegoś trzeba albo jak sie czuję. Jakoś obsługiwałam się sama, ale czy nie powinna chociaż zapyatć jak się czuję albo czy mi czegoś nie trzeba? Szczerze mówiąc ja jeśli ktoś jest chory i leży w łożku to się zawsze pytam, nawet jakby to był ktoś obcy np. współlokatorka . nie chodzi mi o to żeby jakoś skakała nade mną ,ale tak z ludzkiej przyzwoitości nie powinna skoro jest gościem?

Gość gość
A i większosc dnia wczoraj leżałam w łożku, wstawałam tylko do łazienki a do kuchni chyba poszłam raz coś przynieść do jedzenia. Nie mogłam dłużej chodzic bo zle sie czułam, ona widziała, ze leże cały dzien i i tak miałato gdzies... Ciekawe czy jakby ona sie rozchorowała kiedys to by chciala zebym ja potraktowała tak samo... Ogolnie to nawet jak mieszkałam w akademiku i kiedys byłam chora to dziewczyny sie chociaż zapytały czy np. posc do apteki czy cokolwiek a ona nic

Gość gość
Ta kobieta nie lubi cię, a wręcz nienawidzi..

Gość gość
Po pierwsze żadnej starej bym na miesiąc czasu nie przyjmowała. Dajesz sobą już pomiatac

Gość gość
wiem, ze mnie nie lubi (choc nie ma powodu w zasadzie), ale ja bym sie ja zapytała czy jej cos trzeba gdyby była chora..Nic jej na ten temat nie powiedziałam, ale zastanawia mnie jej zachowanie czy ona nie ma empatii

Gość gość
A co ta piz/da robi u was w mieszkaniu tyle czasu swojego nie ma? Widzę ze chłopak maminsynek. W życiu bym na to nie pozwoliła

Gość gość
16:30- na początku miała zostać 2 tygodnie, ale ona jest na emeryturze i już u nas siedzi prawie miesiąc, chłopak nie widzi w tym problemu :O

Gość gość
To pogoń chłopaka z mamusią. Robisz z siebie pomiotlo

Gość gość
Ma swoje ,ale jej się chyba nudzi czy co :O Zaraz ma niby wracać w niedziele, bo ma jakieś zabiegi od poniedziałku naszczęście...

Gość gość
16:32- tylko to jest jego mieszkanie ,wiec go nie pogonie :P moge sie wyprowadzic jak juz... Dokłądam się do rachunków oczywiście, placimy po rowno, ale mieszkanie jest jego. Ale nie chce zeby ona nam zepsuła zwiazku tylko by miala satysfakcje. A z chłopakiem pogadam jak ona wyjedzie na ten temat zeby tyle u nas nie przesiadywała...

Gość gość
Ona ma wieksze prawo byc w tym mieszkaniu niz Ty.

Gość gość
Niby dlaczego skoro jej syn je kupił za włąśne pieniadze (tzn. kredyt jest na niego i ona mu nie pomaga w spłacie), poza tym ja oplacam rachunki, ona przez ten miesiac nie dolozyla sie ani grosza, nawet na jedzenie

Gość gość
Jestem matka dorosłego syna i jeśli ja bym była na miejscu tej pani to na pewno potraktowałabym Ciebie jak swoje dziecko i na pewno coś bym od siebie dorzuciła.A tak w ogóle to nie mieszkałabym/gościła u syna i jego dziewczyny przez miesiąc

Gość gość
Jeśli jakiś burak tu napisal ze stara ma większe prawa to niech ta stara płaci rachunki.

Gość gość
Już był tutaj ten wątek parę tygodni temu.

Gość gość
To po co mnie denerwujecie jeśli to wymyślony temat? H u j a prawie dostałam z nerwów

Gość gość
17:23- a to ciekawe... to wklej jak niby był bo sama jestem ciekawa , zreszta nie wkleisz bo to jest niemożliwe