Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeJednakTu

Żebromarchewka

Polecane posty

Gość gość
Myslalam ze znowu bede musiala przepychac strone ;) na szczescie jest miejsce jeszcze na tej strony. Kolo mnie tez taki kociak sie kreci ale nie ufa nikomu , pojawia sie i szybko znika. K

Gość gość
Wiecie ze pewnien golab bardzo przypatrywal sie na moj balkon ale chyba zauwazyl, ze kreci sie po domu czarna damulka wiec sie ulotnil. Cos mysle, ze chyba chcial zbudować gniazdo u mnie na balkonie . Co myslicie o tym ludziki? Dlaczego ten golab czesto tu byl? K

Gość gość
Hg czyli cala zime ten kociak siedzi w domu u tej pani? Nie wychodzi wogole? Dobrze ma kociak , schronienie gdy mroz a dworek gdy cieplo hehe K

Gość gość
Za chwile wysle Wam zdjecie jakie znalazlam na necie , super sposob na zasypianie ;) K

Gość gość
gość dziś Koty jak ludzie...? mają dziwne zwyczaje ;) Oli.n

Gość gość
Olinko czyli zakwas przetrwał hehe super :) dobrze, ze nie wyrzucilas go wtedy K

Gość gość
Kasia dziś ;-) no proste! Wyprali kota, nie odwirowali, to teraz trzeba wysuszyć ;-) H-g

Gość gość
Nie odwirowali kota haha K

Gość gość
Kasia dziś U mnie gołębie na balkonie nie mają żadnych szans. Przy zamkniętych drzwiach balkonowych nagły rzut czarnej na szybę i tylko ślady łap zjeżdżających po tej szybie pozostają :-D H-g

Gość gość
Hahaha juz widze ją w akcji ;) K

Gość Hehgość
Dobranoc dziewczyny :-) Od jutra pewnie zdawkowo, czasem z długimi przerwami ... no takie życie :-) ;-)

Gość gość
Dobranoc wszystkim :) Oli.n

Gość gość
H-g ma przerwę techniczną ze względu na prackę to i ja wykorzystam ten czas również na przerwę od internetu ze względów ducchowych :) Kiciu, dlatego też i Tobie proponuję przerwę techniczną ze względu na regenerację oczka. Ściskam :) PS: odezwę się w okolicach świąt Oli.n

Gość gość
Oooooooo urlop dostalam od Olinki ;) No to trzeba wykorzystac urlopik na pewne sprawy ;) oczkowe sprawy, no tak czas do okulisty, starosc nie radosc, z chwila urodzin nawalilo oczko i dlatego wieczorami przerywalam pisanie by te oko odpoczelo. Moja mama miala najpierw to oko lewe a tata mowil , ze to przez niego, bo ciagle calowal te lewe oczko ;) Chyba trzeba wciągnąć okularki do czytania. Na odleglosc widze idealnie , kazdy liść nawet z daleka,kazda dachówkę na dachu idealnie widze. Moja jedna babcia do konca zycia zero okularów, miala 80 lat i czytała bez okularów. A tu czlowiek o wiele duzo mlodszy, kupe lat mlodszy i zestarzalo sie oko. No coz , skoro dostalam urlop to wykorzystam go :) czasem z ciekawosci ;) wejde zobaczyc co napisaliscie :) To odpoczywajmy ludziki od neta i czas szykowac swieta. Skoro szlaban na pisanie to trzeba sie dostosować :P hehe To milych chwil beze mnie ludziki ;) :P Do usłyszenia :):):) 🌻 K

Gość gość
Przerwa techniczna :-) :-) :-) Prosimy nie regulować odbiorników! Usterki na linii Buziaki jako te zakłócenia ;-) H-g

Gość gość
Poprosze czlowieczki o podanie swoich dań na Wielkanoc :) Nudzi mi sie na przymusowym urlopie ;) Przytulam ludziki :) :) :) K

Gość gość
No ja mam problem. Na żurki już patrzeć nie mogę :-D Barszczyk czerwony? Hmm Jajka, wiadomo ... królik? ... :-) ... przemyślę H-g

Gość gość
Pasztet z królika ? ;) K

Gość gość
Nie Kasiu, żaden pasztet. Dorwać tuszkę królika i upiec :-) Szparagów jeszcze nie jadłem. Muszę przemyśleć :-) H-g