Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babcia Jagna

JAKI PREZENT DLA DZIEWCZYNKI NA ROCZEK?

Polecane posty

Gość Babcia Jagna

Moja prawnuczka 01.luty kończy roczek.Jaki prezent kupić dziecku do kwoty 300zł?

Gość gość
Jeździk np w kształcie autka lub jakiegoś zwierzątka,. często są z funkcją pchacza. Może konik na biegunach, rowerek biegowy. Są też interaktywne zabawki - takie które uczą liczyć, wydają odgłosy, uczą abecadła itp.

Gość Babcia Jagna
Dziś rozmawiałam z rodzicami malutkiej.Zabawek dziecko ma od zarąbania.Konik na biegunach,tablet z odgłosami , lalki, wózki aż dwa; spacerowy i głęboki, 4 lalki misie itp. dwa.W tej sytuacji wpłacę kasę dziecku na konto.

Gość Ziajka01
Ja bym spróbowała z drewnianymi zabawkami. Nie na co dzień dziecko ma okazję bawić się zabawkami z naturalnych surowców, bo teraz w sklepach przeważają te plastikowe z Chin. Moja córka uwielbia akurat biedronki, bo jak często chodzimy do tego supermarketu i widzi logo biedronki to mówi ,że chciałaby mieć takie zwierzątko i się nim opiekować. Trochę się głowiłam jak by tu ją zadowolić i wpadłam na pomysł ,żeby zakupić jej taką zabawkę http://www.niczchin.pl/drewniane-zwierzatka/2934-bajo-26050-biedronka.html Co prawda żywej biedronki zakupić nie mogę (musiałabym złapać ale o tej porze roku nie znajdę nigdzie) ale ta ma kółka i zachowuje się jak prawdziwa - wydaje dźwięki oraz unosi skrzydełka . Myślę ,że każda dziewczynka będzie zadowolona z takiego prezentu :)

Gość gość
Przestancie reklamowac qowna. Po co wklejacie durne strony?! Kto chce sobie znajdzie. Wystarczy napisać co, nie narzucać śmieci.

Gość gość
Popieram pomysł wpłaty na konto. Zamiast kupować kolejną zabawkę, o którą się wszyscy będą potykać, lepiej odłożyć pieniądze na później. W ciągu roku na pewno się przydadzą na nowe sprzęty czy ubranka.

Gość gość
Kasa na konto ok ale ja uważam że rowerek taki z pedalami do pchania. Smoby my mamy wersję fisher prise fantastyczna sprawa dostał na rok ma 2.5 i dalej jeździ