Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie zrobily gdyby ktos napisal o was

Polecane posty

Gość gość

na forum i powiedzial waszym znajomym,ze wkladalyscie ogorka w tylek za zetony na su?

Gość gość
trzeba być idiotka, zeby pokazywać twarz :P Prędzej czy pózniej ktoś znajomy cie zobaczy

Gość gość
na szczescie zadnych filmow nie ma,robilam to bez twarzy wiec dowodow nie ma ale i tak ludzie w to na pewno wierza bo skoro wieksza ilosc osob tak mowi to cos w tym musi byc.

Gość gość
tak jak napisalam bez twarzy to robilam i tylko raz.

Gość gość
Taaaa i ktoś cie zobaczył ? Musiałaś sie komuś pochwalić :P

Gość gość
pozniej siedzialam z twarza ale bez pokazow i ktos tak napisal na forum,ze to niby ja

Gość gość
wlosy podobne i usta

Gość gość
Nie byłaś dyskretna.

Gość gość
No i co z tego , ze włosy podobne i usta ? Wlosow i ust podobnych sa tysiące :D

Gość gość
ale teraz polowa su mysli,ze to ja bylam

Gość gość
noc-night część doby, w czasie której Słońce znajduje się poniżej linii horyzontu. Można też ją określić jako okres od zmierzchu do świtu. Zjawisko to występuje na planetach krążących wokół gwiazd

Gość gość
jakby ktos cos zobaczyl lub bym weszla tak o z buzią pogadac odrazu by pytali na czacie gdzie mam ogora, juz to robli, pisalam,ze to pomylka a oni swoje.

Gość gość
czuje sie fatalnie, na dodatek chcialabym tam wchodzic od czasu do czasu a mając swiadomosc co o mnie niektorzy myslą i co bedą pisac to mi sie odechciewa.

Gość gość
up

Gość gość
Co cie opinia innych obchodzi? Wejdź pod innym nickiem, z innym fryzura. Znudzi im sie.

Gość gość
nie znudzi bo ludzie lubią innych denerwowac a ja nie chce zeby mi pisali tak na ogólnym czacie, nawet jak ich zbanuje to iles tam osob zdazy przeczyta i pomysla , ze to prawda.

Gość gość
to nie tak,ze mnie obchodzi opinia innych bo gdyby tak bylo to bym sie bala tam pokazac nawet a ja jednak bylam tam wlasnie ignorowalam te teksty, tylko to mnie obraza, postawcie sie na moim miejscu.

Gość gość
jak podają dane osobowe to jest to karalne

Gość gość
Zachowuj się przyzwoicie, to nikt nie bedzie sobie Tobą gęby wycierał. Takie proste. A przyszły pracodawca najpierw prześwietla Internet, zanim zatrudni. Trzeba zawsze myśleć, zanim się coś zrobi.

Gość gość
nie podają bo i nie znają , widzą twarz tak i komentują na czacie, ze sobie ogórka w tyłek wkladalam na innym nicku, nie podając zadnych dowodow w postaci filmów czy chocby zjdec,screenow tylko piszą, za to czesto i gesto tak jakby to byla prawda bo jak wiecej osob cos pisze to ludzie zaczynają myslec,ze to prawda. Ignorowalam to ale to jest przykre jak ktos chce posiedziec w spokoju , pogadac a inni piszą takie bzdury.. wyciągają jakies brudy, na forum podają nick tylko ale transmituje na nim z twarzą wiec danych podawac nawet nie muszą, za to forum umywa rece bo to ponoc wolnosc slowa i kazdy moze sie wypowiadac na temat każdej transmitującej.

Gość gość
Nie dbam o zdanie pracodawcow bo w dzisiejszych czasach nie ma ideałow i tez nie patrza juz tak , duzo osob ma tatuaże itd. a ja nie mam nagran w necie gdzie cos robie, jakichs filmow.

Gość gość
w przyszlosci i tak planuje sama prowadzic swój biznes a pracodawca,ktory by mnie nie przyjął za sżołapowe trasmisje nie jest mi potrzebny.

Gość gość
postawcie sie w mojej sytuacji.

Gość gość
Ja byłam divą, na garso miałam pisane nieprawdziwe komentarze (konkurencja i psychole , których nie chciałam zobaczyć nawet za pieniądze). Wiesz co zrobiłam? Przestałam czytać i sie udzielać. zajrzałam po pół roku, nie mieli mojej uwagi, wiec zaczepiali inne laski.

Gość gość
no rozumiem Cie, nie jestem divą :p tylko wchodziłam na su a oni nie zaczepiaja mnie teraz z tym,ze mi to sprawialo przyjemnosc, po prostu jak wróce to sie zacznie od nowa :( zawsze mialam wysoka lub najwyższa oglądalność wiec oni nie zamkną sie :p

Gość gość
nie odpisuj im ?

Gość gość
Powtórzysz ten pokaz z ogórkiem ? Chętnie bym zobaczył :)

Gość gość
up

Gość gość
Nie bo nie wkladam jedzenia do dziurek