Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimo wszystko chcę wiedzieć

Jak sprawdzić co na prawdę myśli o mnie chłopak?

Polecane posty

Jestem w związku od 3 lat, myślę że między nami bardzo dobrze się układa. Jednak chciałabym się dowiedzieć co tak na prawdę myśli o mnie chłopak, bo mimo że jesteśmy ze sobą tyle czasu to trudno jest mi uwierzyć że jestem "ideałem", wiem że mówi to dlatego że jestem jego dziewczyną i nie chce mi sprawić przykrości jednak ja bardzo chce się dowiedzieć prawdy. Bo szczerze? Nie jestem ładna, słyszałam zarówno od dziewczyn jak i od chłopaków że jestem brzydka, dlatego nie mogę uwierzyć że jemu się podobam i to jeszcze w 100%, z charakteru też nie grzesze, jestem zabawna ale też dziecinna, zwariowana zarówno pod tym dobrym jak i złym względem, do tego niestabilna emocjonalnie i głupia. Ogólnie kiepsko u mnie i z urodą i z charakterem, inteligencją... Dlatego gdy znalazłam chłopaka byłam w wielkim szoku, z resztą dalej jestem bo już 3 lata ze mną wytrzymuje. Jestem szczęśliwa i to bardzo, cieszy mnie fakt że kocha mnie taką jaką jestem jednak mimo wszystko chciałabym poznać prawdę, nawet jeśli okaże się smutna to chciałabym wiedzieć. Jak mogę sprawdzić co tak na prawdę o mnie myśli?

Gość gość
życzę ci zdechnie cia na legalu

Gość gość
Up

Jak mogę sprawdzić?

Gość gość
jeżeli jest z tobą tyle czasu to chyba myśli pozytywnie nie

Gość gość
A ile macie lat?

Ja 21 on 22. Wiem że mnie kocha ale też wiem że nie chce sprawić mi przykrości dlatego żeby mnie nie zasmucac to czasem o pewnych rzeczach mi nie mówi.

Gość gość
Najpierw sprawdź w słowniku, jak się pisze "naprawdę".

Gość gość
Skoro z tobą jest, to znaczy że mu się podobasz. No chyba że jest z tobą tylko z braku laku, bo nie ma lepszej opcji. Ale to łatwo spawdzic. Powiedz, czy on np. ogląda się za innymi/ flirtuje z innymi kobietami/ podrywa inne / krytykuje cię/ mówi np. że wyglądasz nie tak, jesteś nie taka jakby chciał itp. ? Jeżeli na te wszystkie pytania odpowiedź brzmi ''nie'' to znaczy ze na prawdę mu się podobasz i cię kocha taką jaką jesteś.

Gość gość
Szukasz dziury w calym.

Gość gość
Spytaj Jasnowidza ! Moze zobaczy jego mysli

Gość gość
Mysli ze jestes brzydka i glupia, ale na inna go nie stac wiec siedzi cicho.

Piszę szybko na telefonie, więc czasem zamieni, zjada albo doda mi się literka, spacja, albo czasem nie uzyje polskich znaków, piszę szybko więc mogę zrobić błędy. Na wszystkie te pytania odpowiedź brzmi nie. Jednak chciałabym zobaczyć co siedzi mu w głowie, on ma powodzenie, na fb zawsze go jakaś zaczepi a czasem też jakaś w realu do niego zagada. Mam takie myśli bo wiem że ludzie nie mają o mnie rączej dobrego zdania.

Gość gość
skoro z tobą jest to znaczy że cos go przy tobie trzyma, jesli jesteś głupia i brzydka to zapewne on też jest brzydki i głupi i na inna go nie stać. Po prostu sie dobraliście

Właśnie jego były to były bardzo ładne, z resztą takie które go zagduja również są śliczne. A on sam według mnie jest atrakcyjny.

Szkoła go nie interesowała ale ma bardzo duża wiedzę, jest inteligentny (jak robiłam sobie matury próbne to mi kiepsko szły a jemu wszystkie 85-100% w tym te z rozszerzenia), potrafi sobie w życiu poradzić i do tego jest prawdziwym dżentelmenem.