Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AngelaAngela889

Koło fortuny Nowa stronka dla żądnych nagród

Polecane posty

Gość AngelaAngela889

Witajcie kochani, nie tak dawno zamieszczałam stronkę która cieszyła się dużą popularnością gdyż organizatorzy rozdawali bony do różnych sieciówek oraz na kosmetyki usmiech.gif Wiem, że kilka z was odebrało nagrody, więc przychodzę do was znowu ze stroną która rozdaje ciekawe nagrody a mianowicie są to bony odzieżowe do sklepów takich jak: Calvin Klein Lacoste C&A Cropp Adidas Nike Puma Diverse Sinsay House Brzmi niewiarygodnie prawda? Ok przejdźmy do rzeczy - Gdzie jest haczyk? -Ano haczyk jest taki, że nie każdy wygrywa bo potrzeba trochę szczęścia przy kręcaniu tym kołem, ale generalnie zabawa jest przednia! Ja wygrałam bony do Housa, mój małżonek niestety nic, a siostra zgarnęła Lacoste. Teraz pora na Ciebie, może Ci się poszczęści :P Co należy zrobić? Wchodzimy na stronę tutaj: http://yd6.pl/fiklw Klikamy start na środku koła i liczymy na wygraną! :)Następnie weryfikujemy się, podajemy dane a nagroda przychodzi pocztą lub mailem kupon do wydrukowania jak chcecie :) Życzę powodzenia! :)

Gość AnonimowaBarbara
Wooo super! Właśnie zgarnęłam calvin claina :D Mąz się ucieszy ale niespodzianka po nowym roku

Gość gość
Nie wchodzić. WIRUS!

Gość gość
Kurdebele dobre to jest już wysyłam koleżankom :P

Gość gość
Uwaga kolejna ściema. :)

Gość Aniołkowa777
Hej żadna ściema wygrałam pod tym linkiem bony do pumy albo najka: http://yd6.pl/rpvfj

Gość gość
To zwykła REKLAMA.

Gość Januszkowa
No pewnie, że reklama. Przecież napisała reklame żeby zareklamowac stronę z nagrodami nie? To chyba oczywiste tak jak Ty reklamujesz swoje fotki na FB :D A stronkę polecam spróbujcie szcześcia bo warto, sama skorzytałam i mam bonik do hm

Gość gość
Jedna i ta sama osoba podpisuje się kilkoma nickami i twierdzi, że oto ja wygrałam HAHA. Nastepnie ta sama. No ja też wygrałam HAHA. No i ja właśnie też wygrałam. AHAHAHAHAH. :D