Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaszczura76

Spróbuj szczęścia i wygraj bony do sieciówek!

Polecane posty

Gość Jaszczura76

Witajcie kochani, nie tak dawno zamieszczałam stronkę która cieszyła się dużą popularnością gdyż organizatorzy rozdawali bony do różnych sieciówek oraz na kosmetyki :) Wiem, że kilka z was odebrało nagrody, więc przychodzę do was znowu ze stroną która rozdaje ciekawe nagrody a mianowicie są to bony odzieżowe do sklepów takich jak: Calvin Klein Lacoste C&A Cropp Adidas Nike Puma Diverse Sinsay House Brzmi niewiarygodnie prawda? Ok przejdźmy do rzeczy - Gdzie jest haczyk? -Ano haczyk jest taki, że nie każdy wygrywa bo potrzeba trochę szczęścia przy kręcaniu tym kołem, ale generalnie zabawa jest przednia! Ja wygrałam bony do Housa, mój małżonek niestety nic, a siostra zgarnęła Lacoste. Teraz pora na Ciebie, może Ci się poszczęści :) Co należy zrobić? Wchodzimy na stronę tutaj: http://yd6.pl/rpvfj Klikamy start na środku koła i liczymy na wygraną! :) Następnie weryfikujemy się, podajemy dane a nagroda przychodzi pocztą lub mailem kupon do wydrukowania jak chcecie :) Życzę powodzenia! :)

Gość gość
WIRUS.

Gość OjeciecPio
Żaden wirus, z tego co widzę normalna strona z nagrodami :) Nie siej paniki idioto/ko Pozatym sam zgarnąłem do calvina kleina a bon mam juz na mailu i własnie przeglądam zalando. Kto nei ryzykuje ten nie żyje polecam każdemu zakręcić.

Gość gość
Uwaga, to kolejna ściema.

Gość gość
Co wy macie do tej stronki? Przecież działa wyśmienice mi się właśnie udało!

Gość gość
Świetna stronka, właśnie wygrałam zestaw bonów! :)

Gość Mirana222
Próbowałam wczoraj... mnie się nie udało, a siostra wygrała do H&M