Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzien w dzien palcowka

Polecane posty

Gość gość

odkąd moj mężczyzna zrobił mi porządna palcowke gdzie doznałam orgazmu teraz mam problem w czuciu cokolwiek gdy mi to robi, sprawia mi to delikatnie ból, po prostu nie czuje rozkoszy. A robi mi to codziennie, na początku po niej czułam ból tam, przy sikaniu, miałam juz tak nie raz i mi przeszlo. Ale nie wiem co robić bo od tych paru dni nic nie czuje Mam pytanie, czy jeżeli po orgazmie,odczuwacie delikatny ból i mniejsze podniecenie, w ogóle ciężej wam jest cokolwiek przyjemnego poczuć podczas tego ? Chce napomniec ze aktualnie mam dni płodne. To tez ma jakieś znaczenie w tym kierunku?

Gość gość
noc-night część doby, w czasie której Słońce znajduje się poniżej linii horyzontu. Można też ją określić jako okres od zmierzchu do świtu. Zjawisko to występuje na planetach krążących wokół gwiazd

Gość gość
Palcówka (ang. fingering) – pieszczoty wejścia do pochwy, okolic odbytu lub łechtaczki dłonią lub palcami partnera (połączone zazwyczaj z wkładaniem palców do pochwy lub odbytu). Dotyczy zachowań heteroseksualnych i homoseksualnych. Samodzielna palcówka to jedna z form masturbacji.