Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Ta dziwna pustka, i dziwna świadomość bycia samej w tym wszystkim. Nie wiem, czy tylko ja tak mam, czy taki jest świat.

Gość gość
A co z tatusiem się stało ? Nie jesteście razem ?

Gość gość
Jesteśmy, ale mam często wrażenie, że on mnie nie rozumie. Byłam samowystarczalna, aktywna. Teraz przez złe samopoczucie poszłam na zwolnienie, i jakoś nie mogę się w tym odnaleźć.

Gość gość
Też od siedzenia w domu czuje się fatalnie. Jestem na zwolnieniu bo straciłam ciąże. Mój facet też tego nie rozumie. Cały czas mówi że ja nie mam problemów i nie mam na co narzekać. Jakoś się trzymam ale liczyłam na odrobinę wsparcia.

Gość gość
Ciesz się swoim stanem. Napewno wszystko się ułoży a złe samopoczucie może masz bo ci hormony szaleja

Gość gość
Może mężczyźni są tak skonstruowani, że przyjmują i tłumaczą większość rzeczy na chłodno. Ja już nawet nie mam ochoty wspomnieć, że coś mnie boli, kiedy sam pyta jak się czuję. Bo jak powiem, że coś boli, to słyszę, że narzekam, albo że mam iść na basen, czy ćwiczenia. Dobrze wiem co mam robić. W końcu to ciąża, a nie katar, więc nic dziwnego, że ciągle coś boli albo dolega..