Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kg zostanie na porodzie

Polecane posty

Gość gość

Ile stracilyscie po porodzie? Boję sie ze duzo mi zostsnie ,przytylam 9 kg a.jest to 37 tydzień ciazy ;(. Jak bylo u was? Ja pewno jeszcze przytyje :( a jak tu te kg zgubic

Gość gość
Odlicz sobie wagę dziecka i wody płodowe to tak ok.4kg resztę już będziesz musiała sama ćwiczenia itp.

Gość gość
Chyba nieco przesadzasz. 9kg to baaaaaaaaardzo mało. Ja przytyłam 20 i 2,5 miesiąca po porodzie bez żadnych ćwiczeń oprócz opieki nad dzieckiem, wszystko wróciło do wagi wyjściowej.

Gość gość
Ja 2 tyg po porodzie miałam wagę sprzed ciąży. Może nie tyle co przytyłam a bardzo woda we mnie była. Okropnie popuchlam. do domu wracałam w japońskich przy16 na plusie

Gość gość
Mysle ze tak z 4kg zostanie. U mnie wlasnie tak bylo. Przytylam nie cale 9 kg. Ale szybko wróciłam do wagi swojej. Tak ze trzy tyg mi to wszystko spadlo

Gość gość
5 kg mi zostalo po porodzie , w pol roku stracilam 7 wiec bylam na minusie w sumie

Gość gość
prowo, chcesz zdołować kobity, które przytyły więcej i sie dowartosciowac. ale musze cie zmartwic, ja jestem w 38 tyg i waze 6,5 kg więcej niż przed ciążą

Gość gość
A ja przytylam w ciazy 25. :D trzy miesiące po porodzie wazylam już jak przed ciszai, a nim dziecko skończyło roczek, mniej niż przed ciąża o dobre 7 kg. :) teraz jesten w 17 tyg i przytylam juz 3 kg, ale jem wszystko. :)

Gość gość
ja startowałam z wagą 52 kg przy 164cm wzrostu. W dniu cc wazylam 61kg. 3 tygodnie po powrocie do domu 45kg i mega anemia-nie odchudzalam się tylko stosowalam dietę matki karmiącej... przyszła do domu polozna i życie mi uratowała mówiąc ze mam zacząć jeść normalnie. po 3 miesiącach waga się unormowala i do dziś waze 50kg a minęło 6 lat Martw się o zdrowie a nie o kilogramy!

Gość gość
Ja w ciazy przytylam 7 kg z czego 2kg stracilam juz w domu w dwa tygodnie. Nie martw sie szybko znikna te kg. Dużo trzeba i tak sily przy dziecku.

Gość taco
Znienawidzic mnie, ale ja w obu ciałach nie przytyłam a po porodzie ważyłam mniej niż przed ciaza. Wszystko indywidualnie

Gość gość
Ja przytyłam 15 kg. Po powrocie ze szpitala zostało mi 10, ktòre zniknęły po 3 miesiącach.

Gość gość
przytyłam 20 a 11 zeszło mi po porodzie ( dziecko 4 kilo) kolejne 9 zrzucałam przez rok do 1 urodzin dziecka. Mam niedoczynność tarczycy.

Gość gość
Ja przytylam 30. 5dni po porodzie wazylam tyle co w dniu porodu ? Nic nie spadlo. Za to 7dni po urodzeniu dopadl mnie rotawirus:/ i dopiero wtedy schudlam:)

Gość gość
Ja przytylam 10 kg a po porodzie zostalo 4 kg. Ale za jakis czas to zgubilam

Gość gość
Ja jestem w 28 tygodniu i mam na plusie 10,5 kg ... czym tu sie przejmowac.. kolezanka przytyla 30 kg a po porodzie wszystko zrzuciła. Jażda z nas jest inna. Jednej to zajmie mniej czasu, drugiej wiecej. Nie ma co porownywac.

Gość Mamusiaporazdrugi
Ja w pierwszej ciazy przytylam 25 kg ale jak sie pozniej okazalo ja tak strasznie popuchlam, tak ze tak jak ktos pisal ze w japonkach ja tez nie moglam butow nawet zalozyc :-/ po 2 tyg zeszla ze mnie woda i 15 kg lzej az sama bylam w szoku ze mozna tak opuchnac, lekarz oczywiscie myslal ze ja sie tak spaslam, poznienj wrocilam do wagi, przytylam jakos dwa lata po porodzie jakos z 6 kg i tak zostalo do dzis :) nadwagi nie mam ale mam za duzo jakies wlasnie te 5 kg. Tera jestem w ciazu z blizniakami i jest 4 mies jak narazie 3 kg do przodu. Nie ograniczam sie poprostu mam ochote na warzywa owoce zdrowe jedzenie na slodkie wogole. Mam nadzieje ze nie spuchne teraz chociaz jest zima to moze nie bedzie mi to grozic.