Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byly chlopak i kontakt z Nim co znaczy

Polecane posty

Gość gość

hej. Z bylym rozstalam sie rok temu i przez ten czas mielismy minimalny kontakt. Zyczenia glownie itp. W listopadzie napisalam do niego bo mialam wazna sprawe i tak od tamtej pory on aie odzywa co kilka dni . od listopada doslownie coraz czesciej na siebie wpadamy..patrzy mi w oczy ale tak jak kiedys. Poda reke,zagada..wczoraj bylam na miescie i wiedzialam o przedstawieniu jakie jest wystawiane weszlam i stanelam na koncu sali patrze a on je zaczyna prowadzi i mowi przez mikrofon..jakos czulam ze mnie zauwazyl postalam popatrzylam na niego jak mowi i ucieklam do domu. Nie moglam spac..po polnocy napisal do mnie czy bylam na calym przedstawieniu..chwile porozmawialam i poszlam spac. To on mnie zostawil stwierdzil ze sie roznimy. Tak z dnia na dzien. A byl zakochany, biegal za mna, adorowal. Ja nie pogodzilam sie z rozstaniem. Kocham nadal ale nie daje po sobie poznac ze cos czuje.. Tylko po co on sie odzywa ? Ciekawa jestem czy mysli o mnie.. Z drugiej strony gdyby cos czul zaproponowal by spotkanie.. A wy co myslicie

Gość gość
Myślimy,że widzi Twoją nieobojętność i pompuje sobie tym ego. Chcesz go skłonić do działania? Zacznij ignorować, odpisuj zdawkowo i po długim czasie, czasem wcale.

Gość gość
No to nie bede odpisywac. Ale czuje ze jak nie odp mu to juz nie bedzie pisac