Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulka222017

Czy to prawdziwe UFO nad Wrocławem? Film z 2017 roku

Polecane posty

Pytanie do znawców UFO ale nie tylko to forum to każdy może się wypowiedzieć czy to UFO jest prawdziwe? https://www.youtube.com/watch?v=PfCWDaViKKU Film tam pisze nagrany we Wrocławiu w 2017 roku i tego typu filmów z UFO widziałam dużo nie tylko Wrocław ale tak ogólnie i nie wiadomo czy to prawdziwe czy ktoś sobie żarty robi...

Gość gość
fotomontaz ,daremny futer :-P pies gapi sie za,panem nie na ufo ,amatorszczyzna ;-)

Gość gość
fotomontaż i to marny poszukaj sobie prawdziwych statków kosmicznych jakie latają nad naszym niebem, w necie jest tysiące filmików większość prawdziwa.

Tak widziałam już takie filmiki ale zazwyczaj są to małe kropki światełka a tu widać duży statek ale chyba jednak jest nie prawdziwy skoro tak piszecie co mnie nie dziwi nawet bo gdzieś kiedyś czytałam że 99% obiektów to albo pochodzą z ziemi albo ktoś dla żartów zrobił

Gość barbiel
jak dla mnie to ufo na tym filmie wygląda realistycznie bo nie zachowuje się jak typowy pojazd stworzony przez człowieka a też zrobili zdjęcia kosmitom tu film ze zdjęciami https://www.youtube.com/watch?v=vW0jHb0g2s8 życie poza ziemskie istnieje i to na wielu planetach i też w naszym układzie słonecznym są dowody na istnienie życia we wszechświecie poza ziemią

Gość gość
czy to ufo jest prawdziwe czy fejk to ufo istnieje jest za dużo dowodów i nie tylko mam na myśli filmy na youtube o ufo i kosmitach ale są średniowieczne obrazy na których tez jest ufo przypominające to na tym filmie

Gość gość
Hahaha jakie UFO jak z jakiegoś Pana Kleksa :D :D

Gość Lambdaja
Nie wiem czy to ufo jest autentyczne ale film jest ciekawy szczególnie pies i osoba na pontonie :-)

Gość gość
Psy widzą i słyszą inaczej jak ludzie itam jest napisane że te osoby tego statku UFO nie widzieli dopiero na kamerze zobaczyli a pies widoczniej widział i dlatego tak się zachowywał. Także mi się wydaje że to latające tam UFO jest autentyczne.

Gość gość
według mnie to animacja komputerowa jakieś studio graficzne musiało wykonać to latające UFO

Gość gość
domowy komputer by się z ta animacją męczył z tydzień ;)

Gość gość123_
hahahahah nie spodziewałem się tego ;DD

Gość gość
A ja widziałam ufo dwa razy w życiu. Raz kiedy wylądowało w lesie. A drugi raz na trasie do Kólnn w zachodnich Niemczech. Co do tego że to ufo nie mam wątpliwości, bo charakterystyczna dla ufo jest niemożliwa i nieznana przez nas oficjalnie, trajektoria i prędkość poruszania się obiektów . O tym się z nikim nie dyskutuje. Widzisz to i nie czujesz nic szczególnego, bo mimo że to się dzieje obok, nie dotyczy ciebie tak naprawdę-gdyż to czy to widziałeś, czy też nie, nie ma dla nikogo najmniejszego znaczenia. Bo niby co zrobisz z tym że widziałeś ufo, bądź ufoludka? Zresztą z tymi ufoludkami to nie wiem. Mi to się zawsze wydawało że pewna grupa ludzi korzysta z ,,*nadludzkiej'' technologii i wiedzy. *niedostępnej.

Gość gość
W styczniu 2017 było widziane UFO w Warszawie są filmy na youtube i cda

Gość gość
UFO w Warszawie czy nad Warszawą i gdzie te filmy na Youtube są?

Gość gość
Kiedy to UFO nad Wrocławiem było nagrane i czy ufolodzy badali już ten materiał filmowy??

Gość gość
z tego cow widać to to ufo nie jest nad wrocławiem tylko na wodą :) rok 2017

Gość gość
We Wrocławiu to co rusz jakiś NOL - niezidentyfikowany obiekt latający się pojawia ,nie wiem czemu nazywacie jako UFO przecież mamy polską nazwę ....

Gość gość
Dałem ten film na fejsa i ludzie są przerażeni tym obiektem ale że ten na łódce nie słyszał no ale skoro pojazdy ufo poruszają się cicho bezdzwiekowo to nie dziwie sie a ufolodzy polscy mogli by zbadać ten film

Gość gość
Koleżanka mi mówiła że telewizja Wrocław puściła film z UFO we Wrocławiu ale nie wiem czy to chodzi o ten film co tu w tym linku https://youtu.be/PfCWDaViKKU czy może inny?? ktoś wie?

Gość gość
W TVP Wrocław czy inna telewizja? chociaż mi ten NOL wygląda na dziwny obiekt,polecam filmy o UFO Billy Meier a

Gość gość
Przecież to jest filmik wontpiem czy to ufo jest prawdziwe zobaczcie na tych ludzi w tym aucie nawet się nie wystraszyli

Gość gość
I też widzę że to UFO pojawiło się nad Wrocławiem coś ten Wrocław często odwiedzany jest przez kosmitów wiecie może dlaczego?

Gość gość
Bo UFO ma tu najbliższą drogę do pokonania właśnie dlatego wybierają Wrocław żeby zaoszczędzić energię która i tak już została utracona w dużej mierze przez taki kawał drogi to są tysiące kilometrów do pokonania z innych planet.

Gość gość
To niezwykłe nagranie zrobił mój kolega z Wrocławia baczny obserwator nieba, przyznam że chłop miał szczęście. Dobrej jakości wideo to rzadkość z filmami z UFO https://www.youtube.com/watch?v=PfCWDaViKKU