Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety które nie chodzą na fitness to sflaczałe paskudne obleśne baby

Polecane posty

Gość gość

taka prawda... wszystkie fajne laski chodzą na fitnessy, baseny, uprawiają jakieś sporty, biegają itp a te ohydne wstrętne BABY które nic nie robią rozchodzą się na boki jak galareta...najsmieszniejsze sa te ktore mowią ze nie muszą nic robic bo sa SZCZUPLE...rachityczne słabe , kopnąć taką w d**e to sie przewróci :D

Gość gość
zgadza się

Gość gość
Wszyscy , którzy nie czytaja sa ograniczonymi tłumokami, z którymi nie ma o czym porozmawiac i prezentuja poziom robotnika z byłych PGrów :P

Gość gość
Przerażające, ale prawdziwe. Najgorsze, że te pasztoliny najwięcej szczekają

Gość gość
ja takich unikam, tylko telewizor, laptop, seriale, bachor, zakupy, książki, a fe

Gość gość
hahaha, eee tam! Dla mnie takie bieganie w dresach i adidasach to nuda jak 150, znam takie lasencje ktore non stop na silowniach i wprawdzie szczuple i zgrabne ale nuda sztynksi na kilometr. Rowerem w plener, trekking, chodzenie po gorach, nurkowanie i dlugie spacery i wypady w dzicz - to ja rozumiem i lubie - ale te cale fitness - sritness to kupsko z du/ps/ka! Do tego diety wedlug tabeli, ile gramow tego i owego zjesc, ile posilkow dziennie, do tego jakies sproszkowane dziadostwa zmieszane z woda (bo niby jakies odzywki czy cos) i masa suplementow wszelakich. Idz pan w chooy z takim czyms!

Gość gość
Bozia rozumu poskąpiła co? Jak tam wrażenia w górach kiedy zdychasz przepocony wieśniaczku a ta dresiara przechodzi obok ciebie bez zadyszki, czary co nie?

Gość gość
dziewczyny które chodą na fitness wygląda jak facet i mają aseksualne ciało Jestem facetem i tak uważam!

Gość gość
A ja będę jeszcze tyła,żeby zajebać Ciebie sadłem w końcu.xDha ha ha

Gość gość
kobieta z tłuszczykiem jest podniecająca a taka chuda szkapa po siłowni to do niczego się nie nadaje

Gość grubapaszteciara
Choć tu chuju...sadłem Cię zapierdolę xD